Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
14.2.13 16:28
@hofka píše:
Nás nezavřou, zavřít můžou leda tak toho, kdo to tam dává a na to asi taky jsou pravidla:-)

No, musí být. Kterej blázen by dával tohle na net z vlastní IP, kdyby to byl extra průšvih :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
14.2.13 18:46

Zdá se mi to nebo ta Veronika je těhotná :cert:

• Citovat
  • Upravit
LEM
669
14.2.13 18:46

Holky prosim pomoc. taky tam mate komentar u ulice? nejaky hlas mi rika co kdo dela. nevim jestli je to jima nebo televizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.2.13 18:52
@LEM píše:
Holky prosim pomoc. taky tam mate komentar u ulice? nejaky hlas mi rika co kdo dela. nevim jestli je to jima nebo televizi

Nemám, ale to je určitě ta novinka pro nevidomé. slyšela jsem, že něco takového se má spouštět, aby nevidomí věděli, oč jde, i když se ve filmu zrovna nemluví. Ale mě to nedělá :nevim:

Jinak já dneska stíhám Ulici v TV. Natřikrát jsem dneska stahovala a nakonec to nepotřebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.2.13 18:53
@sabi88 píše:
Zdá se mi to nebo ta Veronika je těhotná :cert:

Týý jo, to by byl mazec!
A je to ropucha, Thea je stokrát hezčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
14.2.13 18:56

Bych Štěpána hodila proti zdi. Jestli je Veronika těhotná, tak i s ní… :roll:

Thea ale moc tu scénu s pláčem hrát neumí :lol: :mrgreen:

Achjo, je to škoda, že se rozešli, doufala jsem, že jim to mimčo přece jen vyjde. Konečně nějaké plánované, zatím to v Ulici nikomu moc plánovaně nešlo, ne? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
14.2.13 18:57

@LEM dá se to vypnout prý v nastavení televize. Je to opravdu pro nevidomé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
14.2.13 19:03

:mavam: Holky potřebuji radu. Nevíte kde najdu jméno herce co hraje Vaška? Zrovna v dnešním díle byl s Matějem v coolně.

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
14.2.13 19:04

@KPKristy ale ty vodžo já být chlap a kdyby se ke mně chovala tak holka, jako Veronika, tak jí normálně v pálím :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
14.2.13 19:12

Mne teda They vystup dostal, protoze jsem byla ve stejne situaci jako ona. Tak se mi to nejak vsechno vybavilo, jak mi bylo, cele dny jsem nejedla, nefungovala, kourila jednu za druhou, zvracela… Fuj, znova bych to nedala.
Neprijde vam, ze Franta s Viky spolu chodi nejak dlouho na to, kolik jim je? Ne ze bych jim nefandila, ale ty prvni lasky nemivaji dlouhyho trvani… :)

• Citovat
  • Upravit
12982
14.2.13 19:14

@ncc1701 já myslela tu první, kdy se dozvěděla, že někoho měl :) tam tak divně řvala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
14.2.13 19:15

@ncc1701 přesně, je mi s toho taky pěkně zle, a ta Veronika je dobrá kráva, když to taky zažila a udělá to stejné :zed:, s takových nanynek mi je akorát na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
kiloka
14.2.13 19:19

@Weruska ;) děkuji, ale hledám spíš jeho skutečné jméno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
14.2.13 19:19
@sabi88 píše:
@KPKristy ale ty vodžo já být chlap a kdyby se ke mně chovala tak holka, jako Veronika, tak jí normálně v pálím :)

Tak jemu to evidentně imponuje, ale fakt se chová jako nána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.2.13 19:20

Taky znám takovej pitomej rozchod. Já myslela, že jde o moře práce, přitom za celou akcí bylo x milenek :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí