Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
13.2.13 18:49

Jo, a ještě jsem vás chtěla zase otravovat :mrgreen: jestli byste nepřispěly Tomčovi s hláskem. Můžu vyhrát vitamíny VIBOVIT. Už jsme je jednou vyhráli, tak to zkoušíme znovu :)

http://www.vibovit.cz/soutez.php

Jde to odhlásnou každý den ze všech prohlížečů.. A kdybyste ho nepoznali, tak je to ta myška s modrým pozadím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.2.13 18:50

Sakryš :D já to chtěla napsat dojiné diskuze :mrgreen: ale tak když už to tu je, tak můžete taky přispět hláskem pokud vám to nevadí, kdyžtak to smažu :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.2.13 18:51

Tak to je síla, že je to zase Veronika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
13.2.13 18:56
@Hesovi píše:
Hele fakt to bude Veronika?? 8o

Jojo, počkej na ukázky na zítra :-)

• Citovat
  • Upravit
46669
13.2.13 18:57
@vokishka píše:
@Hesovi V mobilu bylo napsané Veronika.

No a byla i v ukázce na zítřek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.2.13 18:59

Tak to jsem zvědavá jak se to vyvrbí, třeba zůstanou v Česku a budou se potkávat :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.2.13 19:08
@Hesovi píše:
Jo, a ještě jsem vás chtěla zase otravovat :mrgreen: jestli byste nepřispěly Tomčovi s hláskem. Můžu vyhrát vitamíny VIBOVIT. Už jsme je jednou vyhráli, tak to zkoušíme znovu :)

http://www.vibovit.cz/soutez.php

Jde to odhlásnou každý den ze všech prohlížečů.. A kdybyste ho nepoznali, tak je to ta myška s modrým pozadím :mrgreen:

Já tyhle soutěže nepodporuju, sorry:-) Je to o tom, kdo nažene víc bodů a nepřijde mi to spravedlivé, radši mám „odbornou“ porotu/losovače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.2.13 19:19

@hofka jasně to nevadí :) Říkám, že to nemělo být sem :) Taky to moc nemám ráda, ale když mám trošku šanci tak toho někdy využiju.. Nezlob se, že to tu otravuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.2.13 19:27

Cha cháááá :mrgreen: Tak to je síla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
13.2.13 19:28

TAK TO JE TEDA PREKÉRKA, ŠTĚPÁN SI TO PĚKNĚ NADOBIL, SEM ZVĚDAVÁ NA ZÍTŘEK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.2.13 19:30

Teda holky ta Veronika je dobrá pi. a, omlouvám se za ten slovník, ale přijde si domů ke Štěpánovi a jeho přítelkyni a začne mu diktovat s kým bude spát a s kým ne :cert:,když moc dobře ví že s Theou žije dlouhodobě. Jestli on ze sebou tak nechá od té Veroniky zametat tak je to normální debil :cert:

• Citovat
  • Upravit
46669
13.2.13 19:35

@sabi88, jo jo, Veronika je asi dobrá sekernice a bude mu jistě parádně diktovat život :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.2.13 19:42

@KPKristy já by jsme s takovým člověkem žít nemohla. Ale ten Štěpán je blbec a je mi líto They, protože nemá kam jít bydlet :(

• Citovat
  • Upravit
2506
13.2.13 19:45

Tak bydlet může u Libušky, teďkom tam taky byla, když byl Štěpán pryč, ale pak si asi bude muset najít něco svojeho. Nebo může začít bydlet s Adrianou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.2.13 20:04

@Hesovi Adrianu by jsem proliskala, a Libuška má malinký byt. Je to blbec ten Štěpán a ta Veronika je kráva, na pronaliskání :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!