Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, a ještě jsem vás chtěla zase otravovat
jestli byste nepřispěly Tomčovi s hláskem. Můžu vyhrát vitamíny VIBOVIT. Už jsme je jednou vyhráli, tak to zkoušíme znovu ![]()
http://www.vibovit.cz/soutez.php
Jde to odhlásnou každý den ze všech prohlížečů.. A kdybyste ho nepoznali, tak je to ta myška s modrým pozadím ![]()
Sakryš
já to chtěla napsat dojiné diskuze
ale tak když už to tu je, tak můžete taky přispět hláskem pokud vám to nevadí, kdyžtak to smažu
![]()
@Hesovi píše:
Hele fakt to bude Veronika??
Jojo, počkej na ukázky na zítra ![]()
Tak to jsem zvědavá jak se to vyvrbí, třeba zůstanou v Česku a budou se potkávat
![]()
@Hesovi píše:
Jo, a ještě jsem vás chtěla zase otravovatjestli byste nepřispěly Tomčovi s hláskem. Můžu vyhrát vitamíny VIBOVIT. Už jsme je jednou vyhráli, tak to zkoušíme znovu
![]()
http://www.vibovit.cz/soutez.php
Jde to odhlásnou každý den ze všech prohlížečů.. A kdybyste ho nepoznali, tak je to ta myška s modrým pozadím
Já tyhle soutěže nepodporuju, sorry:-) Je to o tom, kdo nažene víc bodů a nepřijde mi to spravedlivé, radši mám „odbornou“ porotu/losovače.
@hofka jasně to nevadí
Říkám, že to nemělo být sem
Taky to moc nemám ráda, ale když mám trošku šanci tak toho někdy využiju.. Nezlob se, že to tu otravuje ![]()
TAK TO JE TEDA PREKÉRKA, ŠTĚPÁN SI TO PĚKNĚ NADOBIL, SEM ZVĚDAVÁ NA ZÍTŘEK.
Teda holky ta Veronika je dobrá pi. a, omlouvám se za ten slovník, ale přijde si domů ke Štěpánovi a jeho přítelkyni a začne mu diktovat s kým bude spát a s kým ne
,když moc dobře ví že s Theou žije dlouhodobě. Jestli on ze sebou tak nechá od té Veroniky zametat tak je to normální debil ![]()
@sabi88, jo jo, Veronika je asi dobrá sekernice a bude mu jistě parádně diktovat život ![]()
@KPKristy já by jsme s takovým člověkem žít nemohla. Ale ten Štěpán je blbec a je mi líto They, protože nemá kam jít bydlet ![]()
Tak bydlet může u Libušky, teďkom tam taky byla, když byl Štěpán pryč, ale pak si asi bude muset najít něco svojeho. Nebo může začít bydlet s Adrianou
![]()
@Hesovi Adrianu by jsem proliskala, a Libuška má malinký byt. Je to blbec ten Štěpán a ta Veronika je kráva, na pronaliskání ![]()