Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6203
13.2.13 01:37

Shrne mi nekdo posledni 2 dily? Spis teda pokud tam bylo neco hodne zajimaveho? Nestihla jsem jak vecerni dily tak ranni repryzu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
13.2.13 07:05

Jinak Štěpán třeba odfrčí, třeba na něj scénarista Podzimek žárlí, když je Thea jeho manželka :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
13.2.13 07:37

Thea je ve skutečnosti už vdaná?? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
13.2.13 08:09
@Dice píše:
Thea je ve skutečnosti už vdaná?? 8o :)

jj, za scénaristu Ulice Podzimka :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.13 08:22
@monatkaa píše:
Jinak Štěpán třeba odfrčí, třeba na něj scénarista Podzimek žárlí, když je Thea jeho manželka :P :P :P :P

To je možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
13.2.13 08:25
@KPKristy píše:
To je možný :mrgreen:

Hele, nejsi náhodou ty ta Tea z Ulice? Když máš nick jako KPKristy? Jkao Kristýna Podzimková :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak už se konečně vybarvi a s pravdou ven :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.13 08:29
@monatkaa píše:
Hele, nejsi náhodou ty ta Tea z Ulice? Když máš nick jako KPKristy? Jkao Kristýna Podzimková :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak už se konečně vybarvi a s pravdou ven :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :P :P :P :P

Ty jo, ty jsi detektiv! Jasně, že jsem. Takže Štěpán odjede, protože mě sere a manžel mu přepsal scénář :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
13.2.13 09:15
@KPKristy píše:
Ty jo, ty jsi detektiv! Jasně, že jsem. Takže Štěpán odjede, protože mě sere a manžel mu přepsal scénář :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já furt říkám, že mám nalajnovanou kariéru v FBI :jazyk: :jazyk: :jazyk: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
13.2.13 12:24

Tak jsem dokoukla dnešní díl a ukázky na zítřek a Štěpánek by měl dostat facku, být jako já Tea, tak už ji má :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6203
13.2.13 13:22

No ale Thee se vratilo to same co udelala. Taky se tesim na dnesni dil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.2.13 13:30

@kam2 já už jsem to taky psala, že se Tee stalo to samé, co ona udělala tý… no teď nevim jak se jmenovala. :D ale víme obě o koho jde. :) takže aspoň uvidí jaký to je. :-P a Štěpán je prostě ku*va :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.2.13 13:39

Jo to byls Veronika. :-) no ale Thea se chovala ke Štepanovi hrozně, ale ten měl mit koule a rict ji to. Si to s ni akorat rozda a vecer se rozplynou jeji nadeje jak je to fajn, kdyz byl takovou dobu pryc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.13 13:59
@kam2 píše:
No ale Thee se vratilo to same co udelala. Taky se tesim na dnesni dil :-)

Tohle bych vůbec neřešila. Sviňák je tu Štěpán. A to byl i před tím, jak se zachoval k Veronice. Neumí si nejdřív vyřešit dosavadní vztah a rovnou vleze do jinýho, pak je ještě kdovíjak smutný a na nervy. U mě je to zbabělec a být oběma holkama, tak ho nakopu do řiti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
13.2.13 14:10

No a nebo se Štěpán nadobro zdejchne a Tea zůstala těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
13.2.13 14:31

Mě to mrzí, že se ti dva rozchází, přála jsem Tee ten vztah a doufala jsem, že se tím odjezdem pohnou ledy opačným směrem teda :) Ale souhlasím s tím, že Štěpán si teda dost blbým způsobem řeší vztahové problémy.

U Markéty hodnotím skvělý obrat v práci, konečně se mi ta holka jeví normální, do té doby to bylo fakt trdlo :mrgreen:

A taky jsem ráda, že se zase objevila Libuška a doktor, snad těch scén bude více :) Adriana už mě štvala, jak jí každý skáče na špek :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí