Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Shrne mi nekdo posledni 2 dily? Spis teda pokud tam bylo neco hodne zajimaveho? Nestihla jsem jak vecerni dily tak ranni repryzu. ![]()
Jinak Štěpán třeba odfrčí, třeba na něj scénarista Podzimek žárlí, když je Thea jeho manželka
![]()
@Dice píše:
Thea je ve skutečnosti už vdaná??![]()
jj, za scénaristu Ulice Podzimka
![]()
@monatkaa píše:
Jinak Štěpán třeba odfrčí, třeba na něj scénarista Podzimek žárlí, když je Thea jeho manželka![]()
![]()
![]()
To je možný ![]()
@KPKristy píše:
To je možný
Hele, nejsi náhodou ty ta Tea z Ulice? Když máš nick jako KPKristy? Jkao Kristýna Podzimková
Tak už se konečně vybarvi a s pravdou ven
![]()
@monatkaa píše:
Hele, nejsi náhodou ty ta Tea z Ulice? Když máš nick jako KPKristy? Jkao Kristýna Podzimková![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak už se konečně vybarvi a s pravdou ven
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty jo, ty jsi detektiv! Jasně, že jsem. Takže Štěpán odjede, protože mě sere a manžel mu přepsal scénář
![]()
@KPKristy píše:
Ty jo, ty jsi detektiv! Jasně, že jsem. Takže Štěpán odjede, protože mě sere a manžel mu přepsal scénář![]()
Já furt říkám, že mám nalajnovanou kariéru v FBI
![]()
Tak jsem dokoukla dnešní díl a ukázky na zítřek a Štěpánek by měl dostat facku, být jako já Tea, tak už ji má
![]()
No ale Thee se vratilo to same co udelala. Taky se tesim na dnesni dil ![]()
@kam2 já už jsem to taky psala, že se Tee stalo to samé, co ona udělala tý… no teď nevim jak se jmenovala.
ale víme obě o koho jde.
takže aspoň uvidí jaký to je.
a Štěpán je prostě ku*va ![]()
Jo to byls Veronika.
no ale Thea se chovala ke Štepanovi hrozně, ale ten měl mit koule a rict ji to. Si to s ni akorat rozda a vecer se rozplynou jeji nadeje jak je to fajn, kdyz byl takovou dobu pryc. ![]()
@kam2 píše:
No ale Thee se vratilo to same co udelala. Taky se tesim na dnesni dil
Tohle bych vůbec neřešila. Sviňák je tu Štěpán. A to byl i před tím, jak se zachoval k Veronice. Neumí si nejdřív vyřešit dosavadní vztah a rovnou vleze do jinýho, pak je ještě kdovíjak smutný a na nervy. U mě je to zbabělec a být oběma holkama, tak ho nakopu do řiti…
Mě to mrzí, že se ti dva rozchází, přála jsem Tee ten vztah a doufala jsem, že se tím odjezdem pohnou ledy opačným směrem teda
Ale souhlasím s tím, že Štěpán si teda dost blbým způsobem řeší vztahové problémy.
U Markéty hodnotím skvělý obrat v práci, konečně se mi ta holka jeví normální, do té doby to bylo fakt trdlo ![]()
A taky jsem ráda, že se zase objevila Libuška a doktor, snad těch scén bude více
Adriana už mě štvala, jak jí každý skáče na špek
![]()