Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Já někde videla rozhovor s Lenkou (jmeno herecky nevim) normálne ona tak mluvi a xichti se i ve skutečnosti
jééé tak to musí bejt krasomila ![]()
Jo bylo to ve volejte novu ohledne foceni kalendáře se psy z utulku. Já ji nekde potkat tak ji dam korunu, fakt ![]()
Tak jsem skoukla dnešek a musím říct, že to byla teda romantika (M+M)! Docela mě to dojalo, možná to bude tím, že dneska máme s manželem pět let výročí, co jsme spolu začali chodit a jdeme večer na rande ![]()
@KPKristy píše:
Tak jsem skoukla dnešek a musím říct, že to byla teda romantika (M+M)! Docela mě to dojalo, možná to bude tím, že dneska máme s manželem pět let výročí, co jsme spolu začali chodit a jdeme večer na rande
Ježiš, to je milé-tak ať vám to vyjde ![]()
A ten Mára s Monikou
Už jsem ani nedoufala..
Já jen doufám, že zase Monice něco nepřelítne přes nos. Chvílema mi připomíná mě, taky se nase*u kvůli kravině
![]()
@KPKristy píše:
Já jen doufám, že zase Monice něco nepřelítne přes nos. Chvílema mi připomíná mě, taky se nase*u kvůli kravině![]()
To stejné je i moje ségra..
Měla jednoho kluka a toho mi bylo kolikrát tak líto, když neměla svůj den.. ![]()
@KPKristy
Jé tak to s nima dobře aspoň pro dnešek dopadne, tak to se těším!
A vám gratuluju a rande si užijte! ![]()
@Silwinka87 píše:
To stejné je i moje ségra..Měla jednoho kluka a toho mi bylo kolikrát tak líto, když neměla svůj den..
Hm, mně je mojeho taky občas líto. Mám dny, kdy by se mi nezavděčil ani zlatým prasetem
![]()
@KPKristy píše:
Hm, mně je mojeho taky občas líto. Mám dny, kdy by se mi nezavděčil ani zlatým prasetem![]()
Ale já to tak taky někdy mám, že mi není nic nóbl..
Můj je taky někdy chudák, ale skoro za 6 let už si zvykl..Navíc se známe od jeho 5 roků, takže zná všechny vrtochy.. ![]()
Mě taky Monika překvapila. Nečekala jsem, že to půjde takhle rychle ![]()