Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska mě Ulice bavila, jsem docela ráda, že tam dneska nebyla Anča s Emou…
Mára s Monikou super, snad jim to vydrží! Blbý je, že spolu bydlí i pracují, tohle by jim mohlo uškodit… ![]()
Tak se přidávám, že super Mára a Monika. Já jim normálně fandila.
Když jim to klapalo do teď, tak to snad bude ok, pokud nebude Monika blbnout a zbytečně žárlit. ![]()
Ulice super dneska!
takze ted Monika otehotnri a bude s Lidou probirat domaci porody ![]()
Taky jsem dneska netrpělivě vyhlížela, jak to s M+M dopadne a byla jsem příjemně překvapená, konečně jí to došlo ![]()
Ztratila jsi po cestě tričko - mě dostalo ![]()
@Machalka já bych zas brála tu čínu od Máry. Jak si mlaskala a to remcala, že Mára žere z podlahy. ![]()
@Silwinka87 píše:
Ale já to tak taky někdy mám, že mi není nic nóbl..Můj je taky někdy chudák, ale skoro za 6 let už si zvykl..Navíc se známe od jeho 5 roků, takže zná všechny vrtochy..
Tak my jsem se s manželem poprvé potkali na vítání občánků, tak se snad už taky dobře známe ![]()
@KPKristy píše:
Tak my jsem se s manželem poprvé potkali na vítání občánků, tak se snad už taky dobře známe
Ještě lepší.. ![]()
A jak dopadlo randíčko?
@Machalka píše:
Taky jsem dneska netrpělivě vyhlížela, jak to s M+M dopadne a byla jsem příjemně překvapená, konečně jí to došlo
Ztratila jsi po cestě tričko - mě dostalo
To se mi taky líbilo..Je fakt, že ta scénka byla dobře zahraná..Ta by vyloudila přiblblý úsměv i u těch největších skeptiků.. ![]()
Ty jo holky, koukám že jsem o hodně přišla když jsem to včera neviděla! Kouknu na opáčko v pondělí ![]()
@MarkyM píše:
Ty jo holky, koukám že jsem o hodně přišla když jsem to včera neviděla! Kouknu na opáčko v pondělí
To musíš.. ![]()
@zuzice píše:
Ulice super dneska!takze ted Monika otehotnri a bude s Lidou probirat domaci porody
Myslis, ze to bude tak rychly? ![]()
My jsme vcera zkoukli uz i pondeli ulici
A rikala jsem si, jestli M. Badinkova co hraje Lenku, neni tehotna. Zdalo se mi, ze ma brisko
Chlap teda nejdriv rikal, ze si myslel jen ze ma nejaky volnejsi triko
Ale pak rikal, ze se mu taky zda…
No, ale je mozny, ze to bylo jen tim trickem ![]()
@janiii píše:
Myslis, ze to bude tak rychly?My jsme vcera zkoukli uz i pondeli ulici
A rikala jsem si, jestli M. Badinkova co hraje Lenku, neni tehotna. Zdalo se mi, ze ma brisko
Chlap teda nejdriv rikal, ze si myslel jen ze ma nejaky volnejsi triko
Ale pak rikal, ze se mu taky zda…
No, ale je mozny, ze to bylo jen tim trickem
Tak je možné, že je zase těhotná..
A pak by mě teda zajímalo, jestli bude těhotná i jako Lenka..
@Silwinka87 A nebo je tehotna jen jako Lenka ![]()
Kazdopadne, v pondeli tam bude nejvic Adriana a z ni jsem teda rostla, co tam predvadela ![]()