Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
8.2.13 20:02

Tak dneska mě Ulice bavila, jsem docela ráda, že tam dneska nebyla Anča s Emou… :zed: Mára s Monikou super, snad jim to vydrží! Blbý je, že spolu bydlí i pracují, tohle by jim mohlo uškodit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.2.13 20:11

Tak se přidávám, že super Mára a Monika. Já jim normálně fandila. :mrgreen: Když jim to klapalo do teď, tak to snad bude ok, pokud nebude Monika blbnout a zbytečně žárlit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
8.2.13 20:23

Ulice super dneska! :palec:takze ted Monika otehotnri a bude s Lidou probirat domaci porody :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.2.13 20:25

Mám radost z Máry a Moniky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 21:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.2.13 22:10

Taky jsem dneska netrpělivě vyhlížela, jak to s M+M dopadne a byla jsem příjemně překvapená, konečně jí to došlo :mrgreen:
Ztratila jsi po cestě tričko - mě dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
9.2.13 01:58

@Machalka já bych zas brála tu čínu od Máry. Jak si mlaskala a to remcala, že Mára žere z podlahy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.13 09:11
@Silwinka87 píše:
Ale já to tak taky někdy mám, že mi není nic nóbl.. :roll: Můj je taky někdy chudák, ale skoro za 6 let už si zvykl..Navíc se známe od jeho 5 roků, takže zná všechny vrtochy.. :lol:

Tak my jsem se s manželem poprvé potkali na vítání občánků, tak se snad už taky dobře známe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.2.13 09:31
@KPKristy píše:
Tak my jsem se s manželem poprvé potkali na vítání občánků, tak se snad už taky dobře známe :mrgreen:

:potlesk: Ještě lepší.. :mrgreen:
A jak dopadlo randíčko?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
9.2.13 09:33
@Machalka píše:
Taky jsem dneska netrpělivě vyhlížela, jak to s M+M dopadne a byla jsem příjemně překvapená, konečně jí to došlo :mrgreen:
Ztratila jsi po cestě tričko - mě dostalo :lol:

To se mi taky líbilo..Je fakt, že ta scénka byla dobře zahraná..Ta by vyloudila přiblblý úsměv i u těch největších skeptiků.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4514
9.2.13 09:34

Ty jo holky, koukám že jsem o hodně přišla když jsem to včera neviděla! Kouknu na opáčko v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.2.13 09:36
@MarkyM píše:
Ty jo holky, koukám že jsem o hodně přišla když jsem to včera neviděla! Kouknu na opáčko v pondělí :)

To musíš.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5889
9.2.13 10:43
@zuzice píše:
Ulice super dneska! :palec:takze ted Monika otehotnri a bude s Lidou probirat domaci porody :-D

Myslis, ze to bude tak rychly? :mrgreen:

My jsme vcera zkoukli uz i pondeli ulici :mrgreen: A rikala jsem si, jestli M. Badinkova co hraje Lenku, neni tehotna. Zdalo se mi, ze ma brisko :think: Chlap teda nejdriv rikal, ze si myslel jen ze ma nejaky volnejsi triko :mrgreen: Ale pak rikal, ze se mu taky zda…
No, ale je mozny, ze to bylo jen tim trickem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.2.13 10:45
@janiii píše:
Myslis, ze to bude tak rychly? :mrgreen:My jsme vcera zkoukli uz i pondeli ulici :mrgreen: A rikala jsem si, jestli M. Badinkova co hraje Lenku, neni tehotna. Zdalo se mi, ze ma brisko :think: Chlap teda nejdriv rikal, ze si myslel jen ze ma nejaky volnejsi triko :mrgreen: Ale pak rikal, ze se mu taky zda…
No, ale je mozny, ze to bylo jen tim trickem :)

Tak je možné, že je zase těhotná.. :nevim: A pak by mě teda zajímalo, jestli bude těhotná i jako Lenka..

• Citovat
  • Upravit
5889
9.2.13 10:47

@Silwinka87 A nebo je tehotna jen jako Lenka :)
Kazdopadne, v pondeli tam bude nejvic Adriana a z ni jsem teda rostla, co tam predvadela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí