Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
U nás to samé..Malý taky snese jen ty vlhčené toaleťáky z DM-ka
To mi připomnělo bráchu když měl tak tři roky. Volal na mamku, že už je vykakaný, ale ať si nejdřív umyje ruce, než mu půjde utřít zadek ![]()
@michaba83 píše:
To mi připomnělo bráchu když měl tak tři roky. Volal na mamku, že už je vykakaný, ale ať si nejdřív umyje ruce, než mu půjde utřít zadek
Tak počítám, že Andula se brzo zhroutí, ale Béďa je dobrej
je to hnusné, ale od začátku je mi Toužimská sympatická a teď jí fandím, čím dál víc. Nemyslím si, že s tou večeří to byl naschvál, nejspíš je tak štastná, že se s ní Ema baví, že by jí dala všechno a nedošlo ji, že jede na večeři.
Jsem zvědavá co řekne Monika na Máru, ale jelikož je trubka tak ho nejspíš seřve a urazí se, že si z ní dělá sradnu. Přitom tak skvělý kluk.Asi jediná postava ke které nemám v Ulici výhrady ![]()
no vlastně Hložánkovi taky fandím, změnil se markantně. Jak to mají s tou firmou nevím, oni dělají pro všechny bez faktury takže si nikdo stěžovat nemůže, nemají doklad a myslím, že ten kurátor to neví
@zuzice hej ja taky te Touzimske fandim ani nevim proc cece
..a mara je fajn to jo…ale hodne postav co byly negativni v ulici jsou ted pozitivni…treba prave hlozanek ze, nebo zuzana-driv fetacka-chudak Fanda..a ted je super, nebo i Lumir byl zezacatku takej blb..,nebo i ten mara tam hulil travu jak chodil chvilu s terezou…ze? jinak Ulice super! ![]()
@zuzice píše:
Tak počítám, že Andula se brzo zhroutí, ale Béďa je dobrejje to hnusné, ale od začátku je mi Toužimská sympatická a teď jí fandím, čím dál víc. Nemyslím si, že s tou večeří to byl naschvál, nejspíš je tak štastná, že se s ní Ema baví, že by jí dala všechno a nedošlo ji, že jede na večeři.
Jsem zvědavá co řekne Monika na Máru, ale jelikož je trubka tak ho nejspíš seřve a urazí se, že si z ní dělá sradnu. Přitom tak skvělý kluk.Asi jediná postava ke které nemám v Ulici výhrady
no vlastně Hložánkovi taky fandím, změnil se markantně. Jak to mají s tou firmou nevím, oni dělají pro všechny bez faktury takže si nikdo stěžovat nemůže, nemají doklad a myslím, že ten kurátor to neví
Tak pod tohle vsechno bych se mohla podepsat, vidime to stejne ![]()
Ale jeste k tomu Hlozankovi - jestli delaji pro firmy, tak treba nejaka drobnejsi oprava, zprovozneni nefunkcniho internetu - ok, to by se jeste bez faktury dalo. Ale co treba neco vetsiho? Preci na zacatku, jak zacali fungovat, tak i nakupovali routery a ted ta zminka o antiviracich… Pochybuju, ze by si nejaka firma nechala nainstalovat antivirak kdy vlastne jde o nakup produktu, nebo takhle zprostredkovane nakoupila router a nechtela na to fakturu… ![]()
Ahoj holky,
vysvětlíte mi někdo, proč je Saidlova ex Koháková a ne Saidlová?
Koháková - vzala si jméno zasvobodna, ne? Včera ani dnes jsem neviděla ![]()
@michaba83 píše:
To mi připomnělo bráchu když měl tak tři roky. Volal na mamku, že už je vykakaný, ale ať si nejdřív umyje ruce, než mu půjde utřít zadek
Taky dobrý
![]()
Zajímalo by mě, proč musel Franta spát v obýváku, když Anička stejně ležela v jedné posteli s Emou a ta Frantova zůstala prázdná.
No konečně jí to to někdo naplnou hubu připomněl, že na Emu má doživotní právo matka Toužimská…
Adrianu a dědu bych kopla… tam ![]()
@ivik21 píše:
No konečně jí to to někdo naplnou hubu připomněl, že na Emu má doživotní právo matka Toužimská…Adrianu a dědu bych kopla… tam
Je mi toho dědy docela líto…
Adrianu bych zase poslala do zahraničí, je tam zbytečná a trapná…