Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1649
7.2.13 15:31
@Silwinka87 píše:
U nás to samé..Malý taky snese jen ty vlhčené toaleťáky z DM-ka :mrgreen:

To mi připomnělo bráchu když měl tak tři roky. Volal na mamku, že už je vykakaný, ale ať si nejdřív umyje ruce, než mu půjde utřít zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
7.2.13 15:33
@michaba83 píše:
To mi připomnělo bráchu když měl tak tři roky. Volal na mamku, že už je vykakaný, ale ať si nejdřív umyje ruce, než mu půjde utřít zadek :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
7.2.13 16:53

Tak počítám, že Andula se brzo zhroutí, ale Béďa je dobrej :-) je to hnusné, ale od začátku je mi Toužimská sympatická a teď jí fandím, čím dál víc. Nemyslím si, že s tou večeří to byl naschvál, nejspíš je tak štastná, že se s ní Ema baví, že by jí dala všechno a nedošlo ji, že jede na večeři.
Jsem zvědavá co řekne Monika na Máru, ale jelikož je trubka tak ho nejspíš seřve a urazí se, že si z ní dělá sradnu. Přitom tak skvělý kluk.Asi jediná postava ke které nemám v Ulici výhrady :oops:
no vlastně Hložánkovi taky fandím, změnil se markantně. Jak to mají s tou firmou nevím, oni dělají pro všechny bez faktury takže si nikdo stěžovat nemůže, nemají doklad a myslím, že ten kurátor to neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.2.13 17:02

@zuzice hej ja taky te Touzimske fandim ani nevim proc cece :mrgreen: :nevim:..a mara je fajn to jo…ale hodne postav co byly negativni v ulici jsou ted pozitivni…treba prave hlozanek ze, nebo zuzana-driv fetacka-chudak Fanda..a ted je super, nebo i Lumir byl zezacatku takej blb..,nebo i ten mara tam hulil travu jak chodil chvilu s terezou…ze? jinak Ulice super! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.2.13 17:04
@zuzice píše:
Tak počítám, že Andula se brzo zhroutí, ale Béďa je dobrej :-) je to hnusné, ale od začátku je mi Toužimská sympatická a teď jí fandím, čím dál víc. Nemyslím si, že s tou večeří to byl naschvál, nejspíš je tak štastná, že se s ní Ema baví, že by jí dala všechno a nedošlo ji, že jede na večeři.
Jsem zvědavá co řekne Monika na Máru, ale jelikož je trubka tak ho nejspíš seřve a urazí se, že si z ní dělá sradnu. Přitom tak skvělý kluk.Asi jediná postava ke které nemám v Ulici výhrady :oops:
no vlastně Hložánkovi taky fandím, změnil se markantně. Jak to mají s tou firmou nevím, oni dělají pro všechny bez faktury takže si nikdo stěžovat nemůže, nemají doklad a myslím, že ten kurátor to neví

Tak pod tohle vsechno bych se mohla podepsat, vidime to stejne :-)
Ale jeste k tomu Hlozankovi - jestli delaji pro firmy, tak treba nejaka drobnejsi oprava, zprovozneni nefunkcniho internetu - ok, to by se jeste bez faktury dalo. Ale co treba neco vetsiho? Preci na zacatku, jak zacali fungovat, tak i nakupovali routery a ted ta zminka o antiviracich… Pochybuju, ze by si nejaka firma nechala nainstalovat antivirak kdy vlastne jde o nakup produktu, nebo takhle zprostredkovane nakoupila router a nechtela na to fakturu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.2.13 17:35

Ahoj holky,
vysvětlíte mi někdo, proč je Saidlova ex Koháková a ne Saidlová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.2.13 17:37

Koháková - vzala si jméno zasvobodna, ne? Včera ani dnes jsem neviděla :,(

• Citovat
  • Upravit
2613
7.2.13 17:40

@ivik21 po rozvodu jo? To mi uniklo, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
7.2.13 17:42

@meduleinka nevzala si jméno za svobodna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 19:26
@michaba83 píše:
To mi připomnělo bráchu když měl tak tři roky. Volal na mamku, že už je vykakaný, ale ať si nejdřív umyje ruce, než mu půjde utřít zadek :lol:

:palec: Taky dobrý :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
64968
7.2.13 20:03

Zajímalo by mě, proč musel Franta spát v obýváku, když Anička stejně ležela v jedné posteli s Emou a ta Frantova zůstala prázdná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.2.13 20:13

Koho v Ulici moc nemusím je ta Matesovo Bětka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.2.13 20:13

No konečně jí to to někdo naplnou hubu připomněl, že na Emu má doživotní právo matka Toužimská…

Adrianu a dědu bych kopla… tam :lol:

• Citovat
  • Upravit
466
7.2.13 20:18
@ivik21 píše:
No konečně jí to to někdo naplnou hubu připomněl, že na Emu má doživotní právo matka Toužimská…Adrianu a dědu bych kopla… tam :lol:

Je mi toho dědy docela líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.13 20:28

Adrianu bych zase poslala do zahraničí, je tam zbytečná a trapná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí