Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brita83 píše: Více
Hráli spolu hru kde hádali ve dvojicích co to má být. No a Markuv táta zrovna předváděl formuli tuším. No Marek to uhodl, holky ne. A Marek pak zahlasil to jsou ty ženský no, nebo něco v tom smyslu. Adéla z toho udělala 3 světovou a Marek to vysperkoval dotazem, zda má PMS. Tak to ji ještě víc nasralo. V podstatě mnoho povyku pro nic
![]()
@Marki1985 píše: Více
Aha, tak děkuju. No tak to je fakt kravina, jsem tedy myslela, že šlo o něco horšího
![]()
@Brita83 píše: Více
No já to taky nepobrala. Byla úplně z toho hotová, že je sexisticky maco nebo co. Poněkud vztahovacna slečna. Prej když se on chová jako de. bil či to svede na testosteron.
@Marki1985 ještě tam kdesi padlo, že nápověda byla přítelkyně - stará kost. ![]()
@malákráličice píše: Více
Nápověda byla stará, kost.. A jeho napadla přítelkyně a to ji urazilo ![]()
To tykani je strašný, ještě jak ji to pořád,,ujíždí ' ve škole. Jak za nima dnes nabehla Soňa tak čekám ze Magdu opět obviní z nadržování ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
přitom na Soni dotaz co tam dělá stačilo jen říct „Pomohla jsem jen s atlasy a už jdu, nashle.“ Místo toho aby na sebe koukaly jako by si říkali největší tajemství světa.
Už jsem několikrát vyhrožovala, že s tou ulicí seknu (zatím se to nikdy nestalo) a mám ty stavy zase!
Kralovství hraček nedávám, Anča s Bárou tam nad chlapcema stojí jak dvě družinářky a oni si tam pod dohledem skládaj domečky. Pak ta Adéla, nějak mi celá fyzicky nesedí. Mário ze mě vysává energii i přes obrazovku. Tak mě tam drží Vanda, Soňa, Hanušková (samé kladné hrdinky) a čekám co se vyloupne z tety Běty. Ale my jsme tady k scénaristům kritické pořád, že? ![]()
@Mirčulka píše: Více
Ta Adéla mi taky přijde taková zvláštní, i co se týče vzhledu, nějak mi na ní něco vadí, nevím co ![]()
@a12 píše: Více
Měla ještě podivnější roli v seriálu Jedna rodina, kde jí tuším vycpali na větší prsa a šílel po ní Vašek. Tam byla za potvoru, tak tady mi vadí o něco méně
Zato ta nynější Vaškova dívka je moc fajn /seriál JR.
@Iv.Sa. píše: Více
To byla ona? A já si říkala, že je mi nějak povědomá ![]()
@Mirčulka píše: Více
Ty přesně tak jak dvě druzinarky…PRESKRTNuTo ovšem v dnešním díle jak navrhnou vzájemně ochutnávání obědu
no nakonec Bára koupi pizze a Rosta ji Este řekne, té pizzu s ananasem teda v žádném případě
fakt jak decka ve školce skoro…a Adéla mě s prominutím přijde obličejem jak malé dítě přerostlé, taková zvláštní bohužel teď u tím chováním, to tykání Magdě dělá snad schválně dyt taťkovi od kluků netyka…
Druzinarky, to je přesný
jeste jak se tam co chvíli chlapi zhadaji kvuli uplnym blbostem ![]()