Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
18.3.25 21:14
@Brita83 píše: Více

Hráli spolu hru kde hádali ve dvojicích co to má být. No a Markuv táta zrovna předváděl formuli tuším. No Marek to uhodl, holky ne. A Marek pak zahlasil to jsou ty ženský no, nebo něco v tom smyslu. Adéla z toho udělala 3 světovou a Marek to vysperkoval dotazem, zda má PMS. Tak to ji ještě víc nasralo. V podstatě mnoho povyku pro nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
18.3.25 21:17
@Marki1985 píše: Více

Aha, tak děkuju. No tak to je fakt kravina, jsem tedy myslela, že šlo o něco horšího :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.3.25 21:21
@Brita83 píše: Více

No já to taky nepobrala. Byla úplně z toho hotová, že je sexisticky maco nebo co. Poněkud vztahovacna slečna. Prej když se on chová jako de. bil či to svede na testosteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21427
18.3.25 21:28

@Marki1985 ještě tam kdesi padlo, že nápověda byla přítelkyně - stará kost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
18.3.25 21:38

@Marki1985 přesně, krávovina na pokračování  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
18.3.25 23:01
@malákráličice píše: Více

Nápověda byla stará, kost.. A jeho napadla přítelkyně a to ji urazilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
18.3.25 23:02

A jako to věčný tykání Magde? 8o
Jeho tátovi tyka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.3.25 00:56

To tykani je strašný, ještě jak ji to pořád,,ujíždí ' ve škole. Jak za nima dnes nabehla Soňa tak čekám ze Magdu opět obviní z nadržování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.3.25 06:53
@Punksnotdeath píše: Více

přitom na Soni dotaz co tam dělá stačilo jen říct „Pomohla jsem jen s atlasy a už jdu, nashle.“ Místo toho aby na sebe koukaly jako by si říkali největší tajemství světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
19.3.25 08:33

Už jsem několikrát vyhrožovala, že s tou ulicí seknu (zatím se to nikdy nestalo) a mám ty stavy zase! :) Kralovství hraček nedávám, Anča s Bárou tam nad chlapcema stojí jak dvě družinářky a oni si tam pod dohledem skládaj domečky. Pak ta Adéla, nějak mi celá fyzicky nesedí. Mário ze mě vysává energii i přes obrazovku. Tak mě tam drží Vanda, Soňa, Hanušková (samé kladné hrdinky) a čekám co se vyloupne z tety Běty. Ale my jsme tady k scénaristům kritické pořád, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
19.3.25 08:39
@Mirčulka píše: Více

Ta Adéla mi taky přijde taková zvláštní, i co se týče vzhledu, nějak mi na ní něco vadí, nevím co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.3.25 10:24
@a12 píše: Více

Měla ještě podivnější roli v seriálu Jedna rodina, kde jí tuším vycpali na větší prsa a šílel po ní Vašek. Tam byla za potvoru, tak tady mi vadí o něco méně ;) Zato ta nynější Vaškova dívka je moc fajn /seriál JR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19285
19.3.25 11:00
@Iv.Sa. píše: Více

To byla ona? A já si říkala, že je mi nějak povědomá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
19.3.25 11:10
@Mirčulka píše: Více

Ty přesně tak jak dvě druzinarky…PRESKRTNuTo ovšem v dnešním díle jak navrhnou vzájemně ochutnávání obědu :roll: no nakonec Bára koupi pizze a Rosta ji Este řekne, té pizzu s ananasem teda v žádném případě :roll: fakt jak decka ve školce skoro…a Adéla mě s prominutím přijde obličejem jak malé dítě přerostlé, taková zvláštní bohužel teď u tím chováním, to tykání Magdě dělá snad schválně dyt taťkovi od kluků netyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.3.25 11:14

Druzinarky, to je přesný :mrgreen: jeste jak se tam co chvíli chlapi zhadaji kvuli uplnym blbostem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí