Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
Taky nemám ráda, když se ta jména zaměňují
@Žirafa 69 píše: Více
Mě to trochu přes čáru přišlo, ten výkřik HOŘÍ ![]()
@Letee píše: Více
Mě se Brodská líbí, nemůžu z ní spustit oči, sleduju, jak je hezky namíchaná z obou rodičů. Zrovna nedávno s nimi dávali Hodíme se k sobě, miláčku? ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Já jsem si ho musela najít, protože to jméno jsem četla v souvislosti jen s tím, že se držel s Burešovou někde za ruce, ale nelíbí se mi vůbec.
@Taktinevím píše: Více
Taky je mi sympatická. Ale já jsem celkově divná a šla bych na pokec u kafíčka zrovna s těmi, na které se tu nejvíc nadává, s Bárou, s Aničkou, s Ivou, s Jitkou, s Magdou i se Sońou, ale s tou spíš jako s Lucií než přímo se Sońou jestli rozumíš ![]()
@malákráličice píše: Více
Já si říkám, že ho třeba třeba trochu neovlivní v oblékání. Aspoň bundu, kdyby si pořídil, místo tý teplý, o tři čísla větší mikiny. ![]()
Já mu to přes obrazovku porad precesavam. ![]()
@NinPe11 píše: Více
Já už čekala těhotenství, když se mluvilo o hormonech a ona byla tak moc uražená. I když pak psala Procházkové a bylo to osobní. Mají tam tedy nadstandartní vztahy.
@Anna766 píše: Více
Teď mi došlo, že si tě představuju jako Aničku z Ulice ![]()
Příspěvek upraven 19.03.25 v 19:41
@Anna766 píše: Více
Já si tě predstavuju. Přepsalo se mi písmenko.
@malákráličice píše: Více
Tak to si nepředstavuj
viděla jsem paní Ljubu na vlastní oči a mám do ní opravdu daleko ![]()
@a12 píše: Více
Mé přijde vzhledově přirozená, prostě mladá holčina. Doteď mi přišla taková tichá, skromná, oproti lehce nafoukané a ušpulené queen Žofce. Akorát mi jeden čas přišlo, že ta herečka buď vzpírá nebo plave, protože má široký krk.
Mám Terezku Brodskou ráda, také mě baví sledovat ten mix v obličeji, doporučuji film „Můj bezvadnej život“ z cyklu " Jak si nepodělat život" - na iVysílání ČT by to mohlo ještě být, taky starší seriál „Dokonalý svět“ - zahlédla jsem tuším v nabídce na VOYO.