Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe11 píše: Více
Jezisi
k tomu se schyluje, jo?
bude Vanda jako těhotná gamblerka taky pracovat v chráněný dílně? ![]()
No, to by byl teda páreček ![]()
@malákráličice píše: Více
Vždyť se hodí do rodiny
![]()
Evžen, Blanka, Rosťa… Vanda taky „abstinující závislák, hotová pobočka "U Apolináře“ - ambulantní sekce s rodinnou terapií 🙃
Ne, nechci to zlehčovat, v zásadě se nedoporučují tyto kombinace dvou „slabých v kolenou,“ Evžen s Blankou jsou skoro jak z pohádky, kde dobro vítězí nad zlem, zářná výjimka potvrzující pravidlo.
@Iv.Sa. píše: Více
To jo, ale zas v případě Blanky a Evžena asi lepší domácnost, kde není kapka alkoholu, protože oba nemůžou, než bejt v páru třeba s takovým ludkem, kde se flašky válí všude ![]()
@a12 píše: Více
To je také pravda 👍 Ale je opravdu vzácnost, aby se našli a sešli dvě tak silné osobnosti, co se tohoto týče, Blanka z toho vyvázla docela rychle, navzdory statistikám o ženách, které se „léčí“ ze závislosti na alkoholu hůře nežli muži.
Teď mě napadlo, jestli zas Blanka nebude v pokušení, když má problémy v práci. Evžen už jednou utekl, aby ho nestahla sebou.
Středa
*Po všem, co se mezi Luďkem (Vasil Fridrich) a Vandou (Kristýna Hrušínská) stalo, Luděk všem neustále tvrdí, že se svou bývalou manželkou už nechce mít nic společného. Stojí si za tím, že ho nezajímá ani ona, ani jejich nenarozené dítě. Platit alimenty bude, to ano, ale nic víc od něj nikdo nemá čekat.
Nyní se však ukáže, že mu Vanda nejspíš až tak lhostejná není, jak neustále tvrdí. Bude mu stačit málo – aby ji zahlédl s cizím mužem, který je přibližně jejího věku a se kterým se k sobě budou mít a okamžitě zbystří. Ale to není vše, aniž by si to sám přiznal, začne okamžitě žárlit. A podle toho pak bude i jednat…*
Ta Adéla se fakt chová jak blbka
chápu, že to je ještě mladá holka, ale nechápu, co řeší ![]()
A jako to, co vymyslela Bára mělo bejt přátelský a tmelení kolektivu?
to jako vážně?
tohle vždycky rozbije kolektiv ![]()
Přesně, nechápu ani jednu pohnutku Adély a Báry ![]()
Vracím se ke slovenské Let's Dance - koukám právě na 3. díl a ten příběh Forrest Gumpa mě dojal 🥲 Zatím dál nevím, ale rýsuje se to k zábavě/ filmové kolo.
No, tak ten jsem zrovna neviděla, ja viděla snad od buresovy, ono to vůbec na tom voyu nebylo, pak to tam skočilo, ale asi od toho času, co to tam dali, na ty předchozí tam byly takový ty barevný pruhy a pípání, jak to byLo dřív ráno, než začal program
tak jestli uz to tam je celý, tak se k tomu snad dostanu
Pusť si to i s „předkrutkou,“ jak tam „Forrest Gump“ hučí do ostatních soutěžících ![]()
A proč ta Adéla pořád resila premenstruační syndrom? To má být nějaká osvěta či cooo ![]()
@Letee píše: Více
Taky bych prosila o vysvětlení. Vůbec nechápu o co tam šlo, co se stalo, asi jsem nějaká nechapavá. Já to tedy sleduju tak napůl, tak mi asi něco uniklo. A ještě, s kým to pak telefonovala? Děkuji za vysvetleni ![]()