Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
no je pravda, že tam hasiče zatím neukázali v moc dobrém světle
![]()
@NinPe11 píše: Více
Máš pravdu. A nejhůř tam vykreslují zubaře. ![]()
Tady herečka Oltová (Vašíkova máma) popisuje, jak se jí pracuje s tím hercem a jaký je.
Mmch - už před tím jsem si všimla toho Aniččina kabátu (2:48), líbí se mi.
@malákráličice píše: VíceŽe je potřeba empatie, citlivost, že to musí být hrozně těžký starat se 24h. On prý stíhá spoustu kroužků a aktivit. Ptala se ho, jestli při natáčení ho může obejmout, dát mu pusu, vzít za ruku, ptž má hrát jeho maminku, a on na vše „ano, ano“, a pak se na ni podíval a řekl „Já jsem šťastnej“. Tak ji to dojalo.
A jako matka v seriálu dnes řekne Báře, že dokáže k někomu přilnout, když se k němu někdo hezky chová.
@Žirafa 69 píše: Více
V ty slovensky stardance ted jeden je, to holka musí mit taky složitý, ale je to asi nakej herec, tak uz to ma možná trosku jinak, trosku „vycvicenej“ asi bude
@NinPe11 píše: Více
Jj, to souhlasím, a když už je to takové trápení, tak operaci neodkládat.
@Iv.Sa. píše: Více
no takhle jsem to myslela. Určitě jsem nechtěla snižovat tu bolest a trápení. To ne. To vim jaký je. Ale přeci operace žlučníku není amputace nohy. Vím, že je to operace a riziko, ale…
@a12 píše: Více
mám také spolužačku /kamarádku Pavlínu, ale vždy byla Pavla, Pája
@a12 píše: Více
Velmi silně ho tam pozitivně diskriminují - ty známky atd., ale chápu to, a jistě i ostatní. Museli vybrat hodně trpělivou tanečnici. Snad se do ní nezamiluje 🙏 Těšila jsem se na chlapáka Sagana, jak na slovenský, tak na mezinárodní idol, ale ten jak promluví, tak moje platonická láska vzala za své 🙃 ![]()
Jak jsem nejdriv linku Báry a Kralovstvi nesnášela tak ted me to začíná vyloženě bavit
takze na me černé listině opet zůstávají jen Marečkovi ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Mě taky baví kupodivu a bavím se u toho…a jak se tu psalo, s kým by kdo šel na kávu tak já klidně s Bárou…
@Letee píše: Více
Nepříjemně zbarvený „kachní“ hlas a nemá moc dobré vyjadřovací schopnosti, možná je to tím, že už myslí cizojazyčně nebo má trému, a ta ho svazuje, nepůsobí moc chytře.
@Letee píše: Více
Jo já taky, nejdriv jsem si rikala ze ten na voziku je totalni de*il ale ted me ten jeho humor plus Rosťa baví ![]()