Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
Mně to, jak ji Hanouskova říká Pavlíno
ještě jak to zdursznuje, zní to hrozně tvrdě, jako třeba měla byste říct pravdu, Pavlíno. Že tocna mě působí jako takovej nátlak.
Ona je vlasticka, nebo jak se to jmenuje, ale ji říká Pavlíno.. Kdyby Pavlo třeba.. Ale od ni mi to zní strašně tvrdě
@Punksnotdeath píše: Více
Akorát že to je od strouha-jako potok ![]()
Holky ten Michal. Ten jeho účes… To je tragédie. Já už si ho několik posledních dílů opravdu spletla s holkou. Však to má jak dámské mikádo ![]()
@a12 píše: Více
Doufám, že ji to celá Volakovic rodina pěkně spočítá
Luděk by mohl něco vymyslet, když ho napraskala novinářům i s Vandou a přišel tím o dobře placenou managerskou pozici.
Jo, vim ze je to od slova strouha ale vzdy si predstavim toto
a ano, to Vlastino PAVLÍNO je hrozný. Michalův účes katastrofa a to byl driv docela hezkej kluk. Ale ted jeste k tomu to komandovani rodičů kdy je nekdy vylozene ponizuje tomu ještě dodává.
@a12 píše: Více
Jo to jsem doma manželovi taky říkala, že Vlastička jí říká PAVLÍNO. Tak hnusně tvrdě. Těším se až dostane Vlastička přes prsty ![]()
Ve středu Vlasta nahlásí Blanku představenstvu a na scénu se vrátí Sára
@NinPe11 jsem zvědavá, co novinář. Stejně je to sranda odvolávat se na ageismus, když Igor a Blanka nejsou zas o tolik mladší než Vlasta. ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
PRESKTNUTO a dnes si ho užiješ…to je díl teda ty děcka volí ten parlament či co v té skole, desnee..sama Anežka a hersvec Žofka se roztahuje už i Anežky v tom jejím rádoby novém pokoji pěkné holky leží na posteli,,Klímu,, a rodiče soukromí žádné…
@Žirafa 69 píše: Více
PRESKRTNUTO s tou Sarou to teda byla scéna, na pět minut sem tam otočila a zas letěla…a že s Ancou nebyli celou dobu vůbec v kontaktu… Ale asi se tam zas zjeví, že bydlí kousek…
Příspěvek upraven 12.03.25 v 13:12
@malákráličice píše: Více
Taky sem si říkala a v té scéně zrovna jak si to vyrikavali ten,,ejdzismus,, tak mi Blanka prisla, že nějak zestarla i ta barva vlasů taková zvláštní a Hanusková snad měla min vrásek jak Blanka…
Taky doufám, že ten novinář ji nepomůže. Ale kdo ví, je zraněn z rozchodu. ![]()
Ale taky mi to přijde celé hnusné.
Hanuš. Pavlínu ovládá a vychovává, potřebuje ji mít na vlastní straně a ona se nechá. To taky úplně nechápu.
Jsem zvědavá, kdy na ně vytáhne, že jsou abstinující alkoholici.