Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše: Více
A tak strašně těžko se tomu brání ![]()
Fakt nevím, jak se z tohohle může člověk dostat ven ![]()
@a12 píše: Více
To jsem si přesně říkala. Ze jestli se neprobere Pavlína, aby se řekla, že Hanuskova přehání, tak Blanka nemá šanci se ubránit ![]()
Gábina dělá takový kravál i při skrabani mrkve
… Ono nestačí mlaskání když ji ![]()
@NinPe11 píše: Více
A nemůže se opravdu přijít na to, že ten anonymní mail psala Hanusková?
@Letee píše: Více
Kezby se na to nějak přišlo. V historii mailu někde v pc
ani nevim, pod jakým mailem mu to přišlo.
Ze jo? Ze by to nějak šlo… Ale Andrlová to hraje dobře, jak mluvila přes ni jenom na prezidenta…
Ze zas skočím k jedny rodině.. Ta medarda ženská je protivná
ona má na Martinu vztek? Však ona si to dítě může pořídit sama, ne?
ona nemá problém otěhotnět, ne? „jen“ nejakou fobii.. Tak proč do toho takhle tlačí Martinu, když ona to teda sama taky nedokáže. Já chápu, že ta fobie může být velký problém, ale nelíbí se mi to naštvaní na Martinu, když oni to dítě mít spolu můžou přirozeně.
Přesně, fobie se dá řešit, narozdíl od neplodnosti, ale to ona neeee. Hrozná postava, ale mě je celá ta herečka nesympatická. ![]()
Jo, je to ujeté. Ale i Martina mi připadá drobet na hlavu padla. Minulé řekla tomu svému, že o nic nejde, za devět měsíců pak muže otěhotnět s jejich dítětem.
Jedině kdyby na příkaz prezidenta komory byl Hanuškové zabaven počítač a dal se prozkoumat nějakým ajťákem k vyloučení nebo potvrzení obvinění z psaní anonymů Evženovi. Myslím že by ji vyhazov neminul.
Já pořád doufám, že Strouhová/Strouhalová či jak se jmenuje řekne pravdu. Ona je často taková ze všeho vyplašená a nejistá, že kdyby na ni někdo houkl, řekne všechno
Jinak situace opravdu nepříjemná. Člověku je až zle z toho, že toto se určitě děje i reálně a vlastně se proti tomu nedá moc bránit
Mě je strasne nepříjemné to příjmení Strouhova, vždycky si musim představovat jak nekdo na struhadle strouha mrkev nebo něco ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Já doufám, že se Pavlína od Hanuškový nenechá zmanipulovat.