Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
Jo a na návštěvu přijde a doklady má schované v podprsence ![]()
@Letee píše: Více
No, mohla je teda vytáhnout a ukázat ![]()
Ale teda vety mareckovy, jak si tam chodí kdy chce, bez ohlášení a že takhle by to nešlo, jsou vtipný ![]()
Ale aspoň zazvoní, zaklepe, klice zatím ještě nemá ![]()
@malákráličice píše: Více
To teda jo PRESKRTNUTo a ta teta Beta taky přijde k Mareckovym samo té bez ohlášení a začne se jim hrabat bez dovolení v suplicich že hledá snad bryle
@malákráličice píše: Více
PRESKRTNUTO jooo ta sledovala no to bylo něco… A ta Beta ji to teď dělá jako schválně? Ze ji Mareček, že Věra něco píše a má snad řada pátrání či detektivky… A ta Gábina s tím transferem embrya… A Petka…
Teta Běta je momentálně postava která mě bezkonkurenčně sejri nejvíc z celý Ulice. Jednak jsem alergická na tyhle typy ala stará bába co si hraje na děsně cool a free 20tku. A jednak je ta linka tak extrémně nevěrohodná že už je to opravdu moc a trapný to je tak že se kroutí palce u nohou.
Na místě Batulkovy se hanbou propadnu nebo chodím kanalama
Kamarádit bych chtěla s Magdou Dvořákem Otikem Jirkou Hermanem Blankou Evženem Denisem Veronikou
Beta me sejří stale s tou cepici. Vzdyt vypada jak smoula
v sedesati si hraje na dvacitku
takovy prestarly diblik. A beztak bude nejaka podvodnice.
Bara si nedokaze ve firme zjednat pořádek? Jako ten na vozicku ma chovani neandrtalce vuci ni. A scena s bytem byla trapna.
Videla jsem ukazku na pondeli a opravdu bude Mareckova chodit s rouskou a delat desne nenapadnou?
![]()
Boze
![]()
@Uličnice85 píše: Více
Mně se celkem líbí, jak tam Batulkovou oblékají, sluší jí to. Má mnohem lepší oblečení než ty mladé herečky - Gábina, Petka, Karla, Magda apod. Ty mají na sobě kolikrát hrozné modely.
Já netušila, že „patří k sobě“.
Herečky Hana Holišová a Michaela Horká jsou nevlastní sestry. Obě mají velký úspěch jak v divadle, tak na filmovém plátně.
https://www.idnes.cz/…ndy_bib/foto

Že si někdo chce vykládat s Karlou…
Tipuji, že je to stále ta “anketa”, S kým z Ulice byste se rády potkaly ![]()