Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šmarjá, ať už jí ten žlučník vyoperujou, to je otřesná komedie kolem toho ![]()
PRESKRTNUTO dnešní díl ta Bára ta má mancaft v té firmě… Jeden ji tam usne za stolem a pracovní dobu prospí… Vášova maminka ji přijde říct, že je nějak moc důvěrná k Václavovi
Anču tam ruší Sara a Anča pak místo prace, myslí na ni… Nakonec se kluci dohadaji…
@Letee píše: Více
Ja videla na dnesek jen ukazku, ale Bara a Vasek jo?
ta maminka spadla z visne ne? Dama v letech si urcite neco zacne s Downem (sorry). Bara se na nej snazi byt mila a jeste to odnese, ze Vaska svadi ![]()
Tvl…nemuzu z te Ulice obcas.
![]()
@Uličnice85 píše: Více
PRESKRTNUTo jo nejdřív tam. nabehla, že Váša doma o ní moc mluví a že mu Bára😀dává dárečky atd… A že ať si nemyslí že když má downa, že se mu nelíbí ženské ba naopak, a že je důvěřivý, tak ať se mírní Bára a Bára to odkyve a je..ale celkem mě pobavilo jak tam spal na stole ten brácha Lindy a na konci pracovní doby ho ten na vozíčku budil a on nevstával tak zařval,,horiii,, tak se ještě pohadali hoši… Jako to tam má pracovníky…
Mame ve meste ustav a je tam dost Downu a dostavaji leky na utlumeni chuti na sex. Oni jsou pry ji ak hodne naruzivi.
No predstava, ufff.
Oni asi chteji scenaristi ukazat ten long covid co, u toho bratra od Lindy.
@Amalthea píše: Více
To je masakr vid
![]()
Jako ve svém okolí jsem zažila spoustu lidi, kterým museli vyoperovat žlučník a kdyz to byl jen žlučník, tak s tím nikdo nedělal tohle co Kačenáček
![]()
na konci pracovní doby ho ten na vozíčku budil a on nevstával tak zařval,,horiii,
Už jen ta fotka je výstižná..
@NinPe11 píše: Více… a Ty jsi s nimi bydlela v jedné domácnosti?
@Žirafa 69 píše: Více
Jak mám toho herce ráda, obzvláště jeho hlas, tak se mi začíná protivit
![]()
Hasič je tak sexy povolání a první v Ulicí byl magor a druhý lazar na entou 🙃 ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Jo to je ono jak se lekl…to mě normálně pobavilo…aj jak ta Vášová mamka řekla Báře, jako víte že Vám tam spi chlap na stole? ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
já teď nemluvila o záchvatech, ale o tom okolo. Nikdo se tedy netvářil jak když má hned umřít.
Když mívali takovéhle záchvaty, domluvili si operaci. Drželi před tím dietu a nehroutili se z tý operace. ![]()
Já taky občas mám žlučníkový záchvat, bolí to jako prase. Párkrát jsem skončila na kapačce, ale kdybych měla mít takovýhle bolesti častěji, půjdu na operaci a nebuud zbytečně takhle trpět. ![]()
Určitě nezlehčuju ty bolesti, to vůbec. Vim o čem mluvim. Ale spíš takový to okolo. Ten utrápenej výraz. Chápu, že každý se k tomu staví jinak. Na mě je to moc
![]()