Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61105
12.3.25 21:18
@Iv.Sa. píše: Více

Naty, natanek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
12.3.25 22:31
@a12 píše: Více

Jo viz výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
13.3.25 00:09

Šmarjá, ať už jí ten žlučník vyoperujou, to je otřesná komedie kolem toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
13.3.25 05:45
@Amalthea píše: Více

No fakt že jo… A to zas bude draaaama :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
13.3.25 05:48

PRESKRTNUTO dnešní díl ta Bára ta má mancaft v té firmě… Jeden ji tam usne za stolem a pracovní dobu prospí… Vášova maminka ji přijde říct, že je nějak moc důvěrná k Václavovi :lol: :lol: :lol:Anču tam ruší Sara a Anča pak místo prace, myslí na ni… Nakonec se kluci dohadaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.3.25 05:51
@Letee píše: Více

Ja videla na dnesek jen ukazku, ale Bara a Vasek jo? :lol: :lol: ta maminka spadla z visne ne? Dama v letech si urcite neco zacne s Downem (sorry). Bara se na nej snazi byt mila a jeste to odnese, ze Vaska svadi :lol:

Tvl…nemuzu z te Ulice obcas. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
13.3.25 06:34
@Uličnice85 píše: Více

PRESKRTNUTo jo nejdřív tam. nabehla, že Váša doma o ní moc mluví a že mu Bára😀dává dárečky atd… A že ať si nemyslí že když má downa, že se mu nelíbí ženské ba naopak, a že je důvěřivý, tak ať se mírní Bára a Bára to odkyve a je..ale celkem mě pobavilo jak tam spal na stole ten brácha Lindy a na konci pracovní doby ho ten na vozíčku budil a on nevstával tak zařval,,horiii,, tak se ještě pohadali hoši… Jako to tam má pracovníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.3.25 07:10

Mame ve meste ustav a je tam dost Downu a dostavaji leky na utlumeni chuti na sex. Oni jsou pry ji ak hodne naruzivi. :? No predstava, ufff.

Oni asi chteji scenaristi ukazat ten long covid co, u toho bratra od Lindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5694
13.3.25 07:13

To je masakr vid 8o :mrgreen:
Jako ve svém okolí jsem zažila spoustu lidi, kterým museli vyoperovat žlučník a kdyz to byl jen žlučník, tak s tím nikdo nedělal tohle co Kačenáček :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
13.3.25 08:23
… a tak jí ho přej, jinak by neměla co hrát :wink: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39692
13.3.25 08:28

na konci pracovní doby ho ten na vozíčku budil a on nevstával tak zařval,,horiii,

Už jen ta fotka je výstižná..

https://www.kinotip2.cz/…2-12803.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
13.3.25 08:30
@NinPe11 píše: Více
… a Ty jsi s nimi bydlela v jedné domácnosti?
Hrozné období v mém životě… 🙃 Vzhledem k tomu, že pro muže je už rýmička pomalu smrtelná nemoc… :wink: Kateřina je ještě statečná žena 👍 Ale teď jsem dva díly neviděla, tak se ev. omlouvám :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
13.3.25 08:36
@Žirafa 69 píše: Více

Jak mám toho herce ráda, obzvláště jeho hlas, tak se mi začíná protivit :oops: :mrgreen:
Hasič je tak sexy povolání a první v Ulicí byl magor a druhý lazar na entou 🙃 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
@Žirafa 69 píše: Více

Jo to je ono jak se lekl…to mě normálně pobavilo…aj jak ta Vášová mamka řekla Báře, jako víte že Vám tam spi chlap na stole? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5694
@Iv.Sa. píše: Více

já teď nemluvila o záchvatech, ale o tom okolo. Nikdo se tedy netvářil jak když má hned umřít. :nevim: Když mívali takovéhle záchvaty, domluvili si operaci. Drželi před tím dietu a nehroutili se z tý operace. :nevim:
Já taky občas mám žlučníkový záchvat, bolí to jako prase. Párkrát jsem skončila na kapačce, ale kdybych měla mít takovýhle bolesti častěji, půjdu na operaci a nebuud zbytečně takhle trpět. :nevim:

Určitě nezlehčuju ty bolesti, to vůbec. Vim o čem mluvim. Ale spíš takový to okolo. Ten utrápenej výraz. Chápu, že každý se k tomu staví jinak. Na mě je to moc :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí