Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prokr píše: Více
Hlavně hlidali ji přes víkend, tak prostě mohli jen říct, že ji hlidaj, pak si odfrknout, že to byl narocnej vikend a hotovo ![]()
Ono je blby, ze za tech 20 let uz proste ty děti ze skoly se dostaly do věku rodičů
k jejich štěstí teda všichni uz z ulice zmizely.
ono pokud tam vydrží jirka s Martinou, tak to je další pár, kterej pravděpodobně jednou bude mít děti. Bezdětná Magda, ted jestli budou mít Gábina mimino.. Vanda uz ho ma na cestě, ale momentálně má takovou roli neroli, tak kdoví jak ji tam budou s miminem dávat. No každopádně většinou ty, kterým napíšou děti upozadej, nebo pracujou i s miminem, ktery je kdovíkde s kdoví kým ![]()
Teď koukam, že ji jde vyzvednout i ze školky? Oni si ten výlet nejak protáhli?
@a12 Vandě bude nonstop hlídat máma nebo bude mimino v kočárku. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.25 v 20:24
Jsem jediná kdo nesnáší tu Anezcinu hnedou bundu? Vypadá v tom jak starej fotr ![]()
Holky co si myslíte o té náhradní matce od Gábiny..
Jak to nevyšlo teď to těhotenství..
Já tomu nějak nevěřím, nevěřím té Petře.
Celé to je takový zvláštní.
Nebo ne?
@Marika29 píše: Více
já jí taky moc nevěřím. Navíc si myslím, že není dobrý, že jsou z nich nejky
![]()
@NinPe11 píše: Více
Mě už při tom jejich nočním vypisování napadla strašná myšlenka, co když se dají ty dvě dohromady a Jirku vyšoupnou? ![]()
@Marika29 píše: Více
No tady si zatím rikam, co by z toho měla
kdyby třeba lhala.. Proč?
V ty jedny rodině zdrhla s prachama ještě před oplodněním, tady si říkám, co by měla z toho, že jim ukázala kde bydlí, nechala se oplodnit a byla samoživitelka dvou dětí?
@NinPe11 píše: Více
Přesně to jsem si taky říkala, kdyby se to týkalo mě, tak bych chtěla jako náhradní matku někoho naprosto cizího, bez jakéhokoliv kamarádění a po porodu bych ji už nechtěla vidět, dělala bych, že neexistuje ![]()
@Brita83 píše: Více
No přesně tak. Jako v nějakém omezeném kontaktu být po dobu těhotenství a pak vůbec.