Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 57492891
Tak jako že si pamatuju na zápletky co se odehrávaly ještě daleko dřív, tak tohle mi tedy úplně vypadlo. ![]()
@Brita83 57493100
On pak byl hnusnej i na mámu, jak na ni řval že je kráva, pamatujete? To už byl Maléř odejitý k té bloncce z krámku.
Blbne to dost dlouho a admini zatím spí. Přitom už to někdo nahlásil do jejich diskuse. Ani nenapsali, jo, pracujeme na tom.
@Anna766 57493195
Já mám úplný okno, tohle si fakt nepamatuju. Asi skleróza ![]()
@Anna766 57493195
A joo, to je pravda, já na to úplně zapomněla.
Nečetla jsem článek, ale nebude to s Filipovým otcovstvím apríl?🤔
Jinak tedy nechápu drzost Anežky a spol. ve škole. Především její, když ji vylili z jiné školy a tady ji vzali v ten moment. 😅 Takový vděk.
A do reality "slušný " návod.
@Haannka74 57494265
já nad tím tak přemýšlím, že jim docela fandím. Je tady sice hluboce zakořeněné, že se učitelé takto mohou chovat a studenti mají držet hubu a krok, ale popravdě si mi to taky nelíbí. Něco jiného je být přísný, náročný na ty děti atd, ale něco jiného jsou ponižující poznámky, zesměšňování před třídou, kolektivní tresty apod. A to jsem původně učitelka, nějakou dobu jsem učila, ale nelíbí se mi to a občas i co mi třeba dcera vypráví, jak se někteří učitelé k nim chovají, tak jsem taky dost rozčarovaná z toho. Samozřejmě ten odboj proti tomu musí být slušný, o tom žádná.