Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše: Více
já myslela, že takoví učitelé jako je ta němčinářka, že už dneska ve školství nejsou ![]()
@Amalthea píše: Více
Ja souhlasím.. Taky jsem tu psala o tom ústním zkoušení, mám na to stejný názor jako Anežka.. Mýmu dítěti to zatim asi nevadí, je to kluk a asi dost věcí okeca, ja s tím měla problém, ústní zkoušení jsem nesnášela. Klidně bych to před ní napsala na papír, říkat to před celou třídou mi vadilo. A občas chování učitelů taky není úplně ok. Zrovna když děti chodily na plavání, tan ten den neměli přírodovědu a přišlo a další den, po dobu celého plavání mělo mít dítě místo tv přírodovědu
na obojí měl stejnýho učitele. No on ji v tašce neměl, prostě jsme připravovali učení podle rozvrhu a změna mi nedávala smysl, plavání zasahovalo do vlastivědy, tam bych chapala, že nějakou nedůležitou výchovu nahradí vlastivědoz, protože prislu o dost hodin.
No tak jsem se ozvala, proč maj mit tu přírodovědu ve skupině co máme s učitelkou, ta že neví, že se zeptá ucitele.. No odpovědi jsem se nedočkala ale učitel si na dítěti smlsnul před celou třídou, že prej si stěžoval
já mu řekla, že kdyby mel Nějaký řeči ať mu řekne, že to není stěžování, že nás jen zajímalo proč ta výměna je, prostě normální informace.. A učitel mu rekl, že ho to nezajímá ![]()
Holky pomoc prosím.
Ted koukam na staré díly Kriminálky Anděl z roku 2008. Je tohle Jirka?
![]()
@Sára2020 myslím, že už to tu někdo kdysi ukazoval, že Jirka roste do krásy. ![]()
@malákráličice píše: Více
Herec prozradil, jak bude jejich strastiplná cesta za miminkem pokračovat. Kromě toho se rozpovídal i o své nedávné vážné zdravotní situaci. Ta ho změnila natolik, že si teď hlídá každý jeden odpočinek…
Proč proboha ten Mareček sedí v té hrozne čepici i uvnitř v kavárně? Když měla tu červenou čepičku Beta, jeste se to dá pochopit, i když těžce… Ale mazec je, že Beta si k nim chodí jak domů a sama neřekne nic. Kdoví, co mu napsala na lístek. Ani číslo mu neda, ale sama se zjevuje, jak se jí hodi.
Anička ji zase bude kupovat vitaminy 🙏 přitom potřebuje dávku. A ano zase bude jako hloupá husa naivní…
@a12 píše: Více
Jejda já jsem teď dlouho nesledovala, tak o hlavě nic nevím a dodatečně se mu tímto omlouvám ![]()
@Zuzanec píše: Více
Ikdyz teda si myslím, že uz by to ani nemohl mit vidět.
Mě napadlo jestli treba nebude mít bipolarni poruchu.. ale fakt jen tipuji, když tam hrála kdysi tak jsem v tu dobu Ulici nesledovala takze o té postavě nic nevím.
@Dixies píše: Více
Já bych spíš tipovala, že bude nějak nemocná. Jak říkala, že je pořád hrozně unavená… ![]()