Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Já myslím, ale žeto Karle sluší daleko víc, než ty dlouhé, i byla namalovaná víc upravená mi přišla…zas jako detailně jestli má podkovu či co sem nesledovala ![]()
@Dixies píše: Více
Ne, přijde mi to, jeden den přemíra energie, nejde nemá stání, spěchá, přespává po kamarádech, další den totálně bez energie, uvidíme vývoj dal. Absťák na piku je hlavně únava, když předtím třeba x dní nespí. Ale ať to bude co bude, Anička ji v tom nenecha.
Se divím, že dnes nikdo nepopřál Soně k svátku…no, možná leda její zástupce.
@bedrisek píše: Více
Tvl on vypadá jako člověk, ne jako blb. Neuvěřitelné ![]()
@a12 píše: Více
Ty jo a me se zase nelibi podkova. To je hezky, kdyz clovek vyleze od kadernice, pokud se ji to povede.
pak jak to zena neumi udrzovat, tak je to tragedie. A jeden cas, pred asi dvaceti lety, mely podkovu snad vsechny holky v mem okoli
sluselo to mozna jedne.
Stejne jako pred x lety se zeny hromadne barvily na zrzky. No a vysledky spis tristní. ![]()
@Zuzanec píše: Více
Tak ja tu její dobrou náladu vnímala jako nadšení z toho, že bude letuška, nebo si to aspoň myslela. A pak se vrátila zklamaná, že to zase nevyšlo
nejdřív nakej konkurz na vizazistku, do kteryho musela investovat peníze, pak tohle.. No a zůstala bez peněz, práce, bydlení ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Tak to ja mam úplně jinej pocit. Ze prave s tim absolutně nic dělat nemusíš a pořád to vypadá dobře, ikdyz trošku přeroste. Ale mne se všeobecně nelíbí, když jsou všechny vlasy střiženy do stejný dylky a mikádo úplně nejvíc
nejhorší je to těsně pod ušima ![]()
@Amalthea fakt?
a nevíš prosím ve kterém díle? Abych ho vůbec poznala ![]()
Koukám, že v ledničko, vyprávěj. Bude Miloš s Pumrovou, ja to teda neuvidím, ale podle ukázky by mohla být sranda.
tak už vím, pro koho přijede záchranka, pro Peška. Že by tam skončil?
@vokishka píše: Více
To je taky dobry, v podstatně uz tam není a daj mu zrovna takovou scénu ![]()
A to si někde viděla, jo? Ja jen, že v ukázce ležel ženská na zemi v království hraček - řekla bych, že Jana knizkova z F1 a nad ni stál mikesh ![]()
@a12 píše: VíceČetla jsem to, Kinotip nebo tak něco. Prý boj o život.
@vokishka píše: Více
Jen se asi neví, kdo to byl.
A Simča prý přijede (se svým typickým pozdravem „ahoj ženy!“
) vypakovat Pepana s tím autem, že jediná na něj platí.