Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Celkove svym chovanim. A jeho radoby sexysticke vtipy temer nikoho nerozesmaly. Humor na silu. Mimo podium proste neprijemny clovek. Hodne me to mrzelo, protoze jsem na nej mela predtim uplne jiny nazor.
@Uličnice85 píše: Více
Jojo, on tak ale působí rádoby vtipný.. A ta svatba je tajemství? Ze by Lumír s Kacenackem? Nebo Martina s Hlozankem? Nebo snad Magda s Dvořákem? Mě napadá Kacenacek ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Ja konec peska nechápu, proč ho takhle nějak oficiálně odsoupnout, když uz tam stejně v podstatě není? ![]()
@a12 píše: Více
tak jestli se chystají použít jejich byt, tak ho někam „odsunout“ musí. Ale třeba přežije.
@Letee píše: Více
Nevim, jestli tajemstvi. On to prozradil (coz asi nemel
) a ja vas tady v chatu nechci o to svatební prekvapko pripravit.
@Iv.Sa. píše: Více
Nekoukala jsem. teď se dívám na jestřábí ženu. Miluju ten film, hrozně.
Za me je ta nemcinarka ja prezdrzku. Neresim ted herecku kterou nesnáším uz tak ale ta postava to neeeé
Stara zapškná panna, tak na mě působila už v Ordinaci. Nepříjemná ženská od pohledu ![]()
@vokishka píše: Více
Tak k uvolnění bytu třeba pro adrianu se nabízelo sestehovani Jirky s Martinou do jeho bytu a adriana by mela svůj původní ![]()
Nebo jako to dost možná udělali s bytem anci, udělat z nej úplně jinej někde jinde ![]()
Normalne to tu jen ctu, ale ted se nedokazu udrzet. Ja teda deckam z 5. A fandim. Nemcinarka je vzdelany, kvalifikovany profesional proste si nesmi dovolit ujizdet do osobnich invektiv, lecit si svoje ublizene ego a podobne na studentech. Nesmi. A fakt mladym fandim, ze se proti tomu bouri. Zkusili to rict tridni, nepomohlo, naopak se to stupnuje, tak protestuji dal.