Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem zvědavá, kdy se konečně dají dohromady Bára a Pavel. Konečně má občas i šťastný výraz a netváří se jak kdyby někdo umřel ![]()
@Marki1985 píše: Více
Jase na to vůbec netesim
on je mi hrozně nesympatickej
nechápu, jak by se mohla do takovýho suchara zamilovat ![]()
@malákráličice píše: Více
Já pochytila jen, že je skvělá nebo tak něco, měl tam překlepy, ale než jsem přišla blíž k TV (zrovna jsem odběhla) a stačilo zbytek vyluštit, už to zmizelo. Někdo jiný snad bude vědět víc.
@Sára2020 díky. To je ještě dobré. Čekala jsem peprnější zprávy. ![]()
@Marki1985 píše: Více
Ne, presne tohle nechci. Vztahy na pracovisti jsou vzdy zlo. A oni se mi k sobe teda ani moc nehodi ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Ten tam dlouho dělat nevydrží. Jak se vyjádřil nazacatku, zvládlo by to i 5lete dítě. Určitě se zázrakem uzdraví a vrátí se k hasičům..
![]()
Videla jsem v ukázkách návštěvu Simony.. vubec mi tam nechyběla ani ten její vagus ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Mně přijde, že uz nemá tu jiskru, tak jsem teda zvědavá, jak bude působit.
Hanusková je typický příklad toho jak to často vypadá když lidí drepi v jedné práci Od maturity do důchodu.
Myslí si že jsou nedotknutelní neodstranitelni
nepostradatelní všemu rozumí a všechno ví nejlíp a v podstatě to tam řídí.
Znám to z praxe učitelka pár let před důchodem na jednom. miste od maturity prostě nedokázala pochopit že nesmí rodiče řádně přijatých dětí pod 3 roky přemlouvat aby je do školky nedávali že jsou na to chudinky male.Kdyz ji ředitelka upozornila že při malém počtu dětí by se jí taky mohl snížit úvazek malém se ji vysmála a na přímý zákaz výše popsaného jednání ředitelce řekla že ona to takhle dělá…/nevyrceno-a dělat bude dál/když ji red. sahla na peníze vypadalo to že se sní snad bude soudit
Hanusková jako vysita ![]()