Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka myslím, že u něho to moc nadějné nebude, podle toho jak krátká ta scéna byla. Asi by toho Hrušínský víc nenatočil.
@Punksnotdeath píše: Více
Taky jsem si všimla. Strašné. Místo toho aby začali z Maria nenapadne ubirat a dělat z něco normálního, ještě přidají. ![]()
Rozhovor Evžena s Marií: „v nemocnici, na JIPce mají z Amálky vítr, to víš, bývalá zdravotní sestra.“
Haha, určitě si všichni sednou na zadek. Všechnoví, kontroluje testy, výsledky, to si sedne na zadek i přednosta. Jen jestli ho k Vlastovi Amálka pustí
Zajímavé bylo, jak Blanka hledala s Evzenem, jestli nemaji znameho doktora. Asi scenarista zapomněl ba syna Amalky, ten je sice ted obvodni, ale určitě ma zname kolegy.
@vokishka píše: Více
Syn Amalky se jmenoval Libor. A původně pracoval někde v nemocnici. Na obvod odešel kvůli aférce. Později, po jeho odchodu ze seriálu, Amálka zmiňovala, že v nemocnici zase pracuje. Nemůžu si vzpomenout na jeho obor.
@vokishka tady by se zrovna hodil návrat na pár dílů. Ty ostatní návraty jsou strašně krkolomné.
Tak ctvrtecni dil jsem zvladla zkouknout do 5 minut.
Normalne tady jen ctu, ale tohle mi neda ![]()
Pretacim kralovstvi hracek, Mareckovi, Niklovi, radnici, ted i Pepana se Simonou (boze to je takova slatanina), bistro v cele s posukem Mariem a Klimovi.
Takze uz koukam jen na komoru a na skolu, kam zatim nedali nejakou “vtipnou” postavu.
Jestli se nepletu, tak je novy scenarista?
Proc z toho delaj takovou frasku?
Doufam, ze to tu nekdo cte a proboha, udelejte s tim neco, opravdu se na to neda koukat ![]()
@Malinamalina mám bobrika odvahy.
Simonu jsem zvládla celou. Vůbec ji to nešlo zahrát. Snažila se zahrát spoustu energie, ale šlo vidět, jak je ztrapena a vyčerpaná. ![]()
@Malinamalina píše: Více
Těch scenaristů tam je více, každý píše určitou postavu. A jsou čím dál více odtrhnutí od reality a píšou slátaninu.
Myslím si že Pavlu Tomicovou ten rozvod úplně zlomil a zničil
Nekdo to tak má. Jsem rozvedena 13let a uvnitř jsem úplně mrtvá žiju jenom pro děti a všechno je mi jedno nic se mě nedotýká nic necítím…pro mě všechno skoncilo