Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Taky sem to tak viděla, že se jako snažila být jak bývalá dřív a nešlo to…no mě nesedělo ani jak Blanka zahrála reakci na Peška, když ji telefonovala Amálka jeho stav a ona to sdělovala Evženovi…jak mu říkala ať nebrečí, že by se z toho už ona složila… Já nevím taky se snažila to říkat, jak kdyby už umíral a nešlo ji to…
@Letee čekám, jestli si Evžen bude vyčítat, že ho nenašel dřív.
@malákráličice píše: Více
určitě bude. Bude si vyčítat, že měl vypnutý zvuk na telefonu
@NinPe11 píše: Více
No, ja bych to teda taky mela porad v hlavě. Ze mi volal a kvůli vyplymu zvonění jsem mu nemohla pomoct..
@Haannka74 píše: Více
Z Jitky jako kamarádky bych „na živo“ zesilela.
@NinPe11 píše: Více
No hlavně doufám, že kvůli tomu zase nezačne pít. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Jestli začne pít, tak až se bude léčit, tak mzze jit delat k Ance do dílny
![]()
Mne strasne vadi, ze si na Peska nikdo (Blanka) nevzpomnel x mesicu, mozna let a ted takovy drama. Vite jak to myslim. Aspon obcas mohla Blanka neco zblebtnout o strejdovi…
Jitka chodi do Kralovstvi jak domu. ![]()
No a jinak Ulici sleduji obcas. Nejak uz me moc nebavi. Bohuzel…
@Uličnice85 Jo, to jo, zmínit se o nich (i Amálce) mohli, zvl. když bydlí v 1 domě (jestli se nepletu).
Adriana to dneska řekne pěkne - Dědo promiň, že jsem nepřijela dřív
Také už nesleduju denně, neni čas, možná jste to tady řešili, proč je ta Sára pořád tak unavená? Peška je mi líto, také bych si to vyčítala
@lucypaja píše: Více
Sáru zatím nevíme. Ještě to tam nebylo řečený.
Taky bych si to vyčítala. To asi každý. Jen doufám, že Evžen nebude chtít začít pít
@Uličnice85 píše: Více
Taky sem si to právě tak myslela, když to říkala tomu Evženovi, tim tragickým výrazem a že ona se z toho zhroutí
a celou dobu o něm nepadla ani zmínka od ní…