Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Nee martin ne, vzdycky mi pripominal tohodle ![]()
@a12 píše: Více
No, jak tam nacpali tu IVF kliniku, tak to šlo do kopru. Částečně to tam ještě zachraňuje humorem Čtvrtníček a Holubová. Jinak ten děj je tragedie. Nejhorší mi přijde ta malá Maruška a Miki Vilem
![]()
@MUFICE píše: Více
No mne přijdou děsný ty děti od „libusky“
a vlastně celá ta její rodina, nejdriv úlet s nakyma zásobama, teď přestala topit ![]()
Mohli by vrátit Jardu (Martin Hofmann) s tím byla aspoň sranda.
Jen jeho Lenicku a Mirinku jsme nemusela ![]()
A to ja bych Lenku a Mirinku viděla ráda. Mohl by se Jarda prijet podivat do znovuobnoveneho Království kdyz v tom puvodnim s Bárou a Ancou pracoval
@vokishka píše: Více
Tak v tom případě jsem zvědavá jestli dceru hodí na krk někomu v Austrálii, nebo se máme těšit na další vynikající dětské herecké výkony typu buzerace dospělých z bunkru a řvaní ze záchoda ![]()
No to byl děsnej úlet s tím netopením.
To už jsem na ni směrem k obrazovce volala: „Kruci, zapni ty radiátory a nediskutuj s ním o takové samozřejmosti, když v bytě všichni navlečení mrznete a děcka posmrkávají“!
Chudáci se „museli“ jít zahřát k Marušce a mladej si dal ještě i sprchu. Oni občas vymyslí nějakou békárnu a úplně se do toho „ponoří“, ale tak nenormálně, stejně jako s děláním těch zásob tehdy.
A tady děti od Libušky+Maruška kritizují, co jim štáb obléká a kdo je top, co se týče módy, prý prý Holubová. Já ani moc vlastně nechápu, proč musí i těm náctiletým něco předhazovat, jako by si nemohli vzít, co je líbí jim.
@Punksnotdeath píše: Více
Mirinka už by mohla i mluvit.
Myslím, že ji hrála sestra Šimona.