Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše: Více
No aby si nenechala obě celé je to divný
@Dixies píše: Více
To snad toto by v reálném životě ani nemohlo být…jak by to pak dělaly dál…by děti vychovávaly Petka s Gábinou… Jako to kdyby se dal tak kamaradily, to by Pětka musela snad mít absenci citu, že by ji nevadilo, že prakticky její děti, které odnosila vychovává někdo jiný… Si myslím, že to není fakt reálné…no v Ulici asi jo…
@Dixies píše: Více
Dejdar je tam k nepoznání a Matonoha se tam chová normálně. Je to asi jedinkrát, kdy Matonoha nehraje Matonohu. ![]()
@bedrisek píše: Více
Jako ja se musela začít smát, s jakou samozřejmostí mu to řekla, my jsme se s petou domluvily, s úsměvem.. No mazec.
@bedrisek píše: Více
Ze je prastena. Tohle ma resit hlavne s Jirkou. A ne s Peťkou (to jmeno mi rve usi, Peťka tvl)…a Gabina se tvari desne ublizene, ze si Jirka dovolil neco rict.
Mimochodem, divaci kritizovali mlaskani,
tak uz Gabina neji.
nebo aspon ja ted jidlo nezaznamenala. Je minuly tyden neco krajela a mohutne si olizovala prsty ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Dneska jedla nějaké ovoce, měla plný talířek ![]()
@MUFICE píše: Více
Ano, ted nekdy VYKUSOVALA pomeranč a pak jeste okurka
to byl tez zazitek ![]()
Gsbina je příšerná postava….vsechno řeší s Peťkou
v kterém vesmíru si dospěla žena říká takto??? A chudák Jirka jen čučí…nikdo ho k ničemu nepotřebuje….
@Anonymní píše: Více
je to děs, kam se tato linka ubírá a ještě jaké házela ksichty, když se Jirka ohradil, vůbec nedokáže připustit, že to přehnala a že takové věci má primárně řešit s ním a ne s… Peťkou ![]()
Cosi tam říkala, že ona se tam obětuje, aby měli dítě (nevím už přesně ta slova)… vždyť je to obchod, oni platí, ona dělá, za co si ji zaplatili ![]()
Příspěvek upraven 09.04.25 v 10:30
Jsem zvědavá, co pak s tím děckem, pokud bude, bude. Oba nemají čas, furt v práci, už vidím, jak to najednou všechno pustí.
Mě i překvapilo, že měla Gábina Šimona v 19. Žila jsem v domnění,.že ho měla právě už před plnoletostí
holt ta paměť
@malákráličice píše: Více
Tss, ja to náhodou uhadla, a zrovna ho davaj
![]()