Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taktinevím píše: Více
Tak libuska s nim uz asi ne, ty se nerozloučili zrovna v dobrým teda a neumím si představit, co by tam spolu dělali.
@Taktinevím ja ten serial neznam, nesleduji. Jen co se tyce opravdivosti ho pan Vorel zhodnotil jako nejlepsi ze vsech ceskych kriminalek.
Jo, 1. oddeleni se mi před lety taky libilo.
@Taktinevím píše: Více
Jo, Myšička se vrátí.
Zákeřný Eliáš se vrací do Ulice: Čeká ho ale nemilé překvapení
Jako Adriana by z Austrálie do Česka poslala letadlem Klárku s cizími lidmi? ![]()
@mamina2017 píše: Více
Ja uz jsem o tom slyšela ze se to fakt dělá, nebo se dítě předá nějaký letušce, nebo kdo to je a ta se postará o to, aby dítě bylo v pořádku dopraveno do cilovy destinace a předáno odpovědný osobě.
Nějak tak to je u dětí do 12ti let, který cestujou sami.
@mamina2017 píše: Více
Jo, to me vcera taky pobavilo. Proste zase Uliční úlet. ![]()
@a12 píše: Více
Ale kolik te Klarce je? 3,4 roky?
J
Poslat takhle maly dite samotny fakt ne. Mozna desetilety, ale prd*l by mi cvakala, ze se neco stane.
To neni cesta Praha-Brno. To je pres cely svet. ![]()
@Venett píše: Více
I tak…proste bych ji samotnou neposlala.
Kdyz Adri zvladla od obdrzeni hovoru okamzite sednout na letadlo. Urcite dokaze doletet zpatky pro dceru a zase se vratit…
U nás v širší rodině přiletěla za babičkou vnučka ze Singapuru - v 6 letech. Rodiče nějak zaplatili nějakou službu u letušky a ta ji měla celou dobu na starost. A v Praze ji předala babičce.
Je to masakr. Holka to zvládla prej naprosto s přehledem ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Chápu, taky bych měla strach, ale na druhou stranu, je to prý běžné, tak asi proto Adri tak uvažuje ![]()
Známá byla před cca 25ti lety chvíli provdaná za Nora. Žili tady ale po rozvodu se on vrátil do Norska. Jejich dceři byly cca 4 roky měli ji ve střídavé péči měsíc/měsíc a už tenkrát létala bez rodičů s touto placenou službou. Pravda bylo to v rámci Evropy. Žádnou újmu z toho neměla a nemá.
@Anonymní píše: Více
Přijde mi to strašný, můj osobní názor, to bych dítěti nechtěla udělat.
Ale připomíná mi to dceru Barbory Srncové, Emmu. Ta létala za otcem do Švédska od tří let s doprovodem, od sedmi let sama.