Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Kdo ví. ![]()
V úterý 8. dubna 2025 překvapí Eddieho Rambouska (Jiří Panzner) její hlas v telefonu. Už ho pěkně dlouho neslyšel. Ačkoli se s Adrianou poměrně dlouho neviděli a časem ztratili právě i telefonický nebo e-mailový kontakt, zůstali si nějakým zázrakem stále blízcí.
To se potvrdí nyní, když budou mít příležitost se znovu vidět a zavládne atmosféra jako za starých časů, jako kdyby se vlastně nikdy neodloučili. Adriana bývala Eddieho velkou láskou, měli i před svatbou, ale pak začal pracovat v realitce a podvedl ji s atraktivní kolegyní Zorkou, což mu nedokázala odpustit. Už mu nemohla důvěřovat a po dalším neúspěšném vztahu s Robertem Bláhou (Vuk Čelebić) se dokonce pokusila o sebevraždu.
Jak můžou jen tak zařídit někomu asistenta k přijímačkám. Na to musí mít doporučení poradny, jinak tam další člověk nemá co dělat.
@vokishka píše: Více
Ke komu ho tam chtějí dát? Vždyt ta rodina kolotočářů, skleroza na jména
, tam už dlouho není. A s nikým jiným tam žádnou dějovou linku neměl.
@vokishka na co by měl nedoslychavy asistenta u písemných testu?
Vůbec jsem to nepochopila.
@Letee píše: Více
Rozhodně je typ na krátké vlasy. ![]()
Já bych to teď zkrátila i Anče, ta už má taky docela licousy ![]()
Taky jsem to četla. Nechápu všechny ty návraty, je to úplně k ničemu. Radši to ukončit než tam se motat v kruhu a vymejšlet bejkárny. ![]()
@Taktinevím píše: Více
Tak oni chtej jen připomenout, kdo všechno se tam za těch 20 let objevil, mně to nevadí a je to docela hezká připomínka, některý lidi třeba ani nevidíš jinde v tv.
Teď jsem v ukázce koukala, že uz tam bude filip od Veroniky, toho jsem teda kdysi viděla v nějaký kriminálce.
Jasně, některý ty jejich linky- spíš steky, jsou trochu na sílu, nebo když tu roli nehráli třeba 10 let, jako simona, tak uz to není tak přirozený. Ale mne to nevadí, ráda si některý ty lidi zas pripomenu, tady taky kolikrát přemýšlíme kdo koho tam hrál.. Mohli tam na chvíli hodit i maminku kluků dvorakovych
podívat se na bývalou tchyni Amálku ![]()
@Taktinevím píše: Více
Ten Matonoha tam byl min. tyden. Dej na nic, ja ho nesnáším ![]()
@a12 píše: Více
Ten díl s Filipem jsem už viděla, už jsem si ho nepamatovala. Kolik je mu let? Bylo to nedávno, co byl ve věku Michala.
To je proste Ulice. Loni, kdyz byly prijimacky a delal je i Michal, tak jsem taky horela z toho, jak on uz vedel vysledky, pritom realne jsme si museli jeste pockat. A jak mu vysledky rekla segra, pritom to bylo na prihlaseni pod bankovni identitou rodice 🤣 🙈 a Michalovo rodice nic, zadny volani nebo psani kam se dostal. To loni taky zkopali. ![]()
Takze asistent u prinimacek reseny nekde tyden, dva dopredu je taky slusny ulet…
@MUFICE píše: Více
Minule se to tu řešilo řekla bych kolem 21.. Nastoupil v roce 2014 a melo mu byt 10 jsem někde četla ![]()