Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65200
4.4.25 16:15

Už neví, co by. Vrací se Eliáš (od Libušky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39651
4.4.25 16:23
@malákráličice píše: Více

Kdo ví. :nevim:

V úterý 8. dubna 2025 překvapí Eddieho Rambouska (Jiří Panzner) její hlas v telefonu. Už ho pěkně dlouho neslyšel. Ačkoli se s Adrianou poměrně dlouho neviděli a časem ztratili právě i telefonický nebo e-mailový kontakt, zůstali si nějakým zázrakem stále blízcí.
To se potvrdí nyní, když budou mít příležitost se znovu vidět a zavládne atmosféra jako za starých časů, jako kdyby se vlastně nikdy neodloučili. Adriana bývala Eddieho velkou láskou, měli i před svatbou, ale pak začal pracovat v realitce a podvedl ji s atraktivní kolegyní Zorkou, což mu nedokázala odpustit. Už mu nemohla důvěřovat a po dalším neúspěšném vztahu s Robertem Bláhou (Vuk Čelebić) se dokonce pokusila o sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
4.4.25 18:50

Jak můžou jen tak zařídit někomu asistenta k přijímačkám. Na to musí mít doporučení poradny, jinak tam další člověk nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19264
4.4.25 21:00
@vokishka píše: Více

Ke komu ho tam chtějí dát? Vždyt ta rodina kolotočářů, skleroza na jména :lol:, tam už dlouho není. A s nikým jiným tam žádnou dějovou linku neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
4.4.25 21:10
@Dixies píše: Více

Nekoneční

• Citovat
  • Upravit
21398
4.4.25 22:13

@vokishka na co by měl nedoslychavy asistenta u písemných testu? :D Vůbec jsem to nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.4.25 22:26
@malákráličice píše: Více

To zase jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.4.25 22:29
@Letee píše: Více

Rozhodně je typ na krátké vlasy. :palec:
Já bych to teď zkrátila i Anče, ta už má taky docela licousy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21398
4.4.25 22:35

@Dixies podle fotky bude něco řešit na radnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
4.4.25 22:46

Taky jsem to četla. Nechápu všechny ty návraty, je to úplně k ničemu. Radši to ukončit než tam se motat v kruhu a vymejšlet bejkárny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.4.25 07:36
@Taktinevím píše: Více

Tak oni chtej jen připomenout, kdo všechno se tam za těch 20 let objevil, mně to nevadí a je to docela hezká připomínka, některý lidi třeba ani nevidíš jinde v tv.
Teď jsem v ukázce koukala, že uz tam bude filip od Veroniky, toho jsem teda kdysi viděla v nějaký kriminálce.
Jasně, některý ty jejich linky- spíš steky, jsou trochu na sílu, nebo když tu roli nehráli třeba 10 let, jako simona, tak uz to není tak přirozený. Ale mne to nevadí, ráda si některý ty lidi zas pripomenu, tady taky kolikrát přemýšlíme kdo koho tam hrál.. Mohli tam na chvíli hodit i maminku kluků dvorakovych :mrgreen: podívat se na bývalou tchyni Amálku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 07:51
@Taktinevím píše: Více

Ten Matonoha tam byl min. tyden. Dej na nic, ja ho nesnáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 07:55
@a12 píše: Více

Ten díl s Filipem jsem už viděla, už jsem si ho nepamatovala. Kolik je mu let? Bylo to nedávno, co byl ve věku Michala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.4.25 08:03

To je proste Ulice. Loni, kdyz byly prijimacky a delal je i Michal, tak jsem taky horela z toho, jak on uz vedel vysledky, pritom realne jsme si museli jeste pockat. A jak mu vysledky rekla segra, pritom to bylo na prihlaseni pod bankovni identitou rodice 🤣 🙈 a Michalovo rodice nic, zadny volani nebo psani kam se dostal. To loni taky zkopali. :roll:

Takze asistent u prinimacek reseny nekde tyden, dva dopredu je taky slusny ulet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.4.25 08:04
@MUFICE píše: Více

Minule se to tu řešilo řekla bych kolem 21.. Nastoupil v roce 2014 a melo mu byt 10 jsem někde četla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí