Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe11 @Marki1985 v dnešním díle to s ní Sára důležitě probírá, ale co a proč neřeknou ![]()
@Venett píše: Více
to jsem včera viděla, už jsem čekala, že se Sára rozbrečí a všechno řekne a pořád nic
![]()
(jsem te´d nějaká vyčerpaná, tak mi ta scéna s Bárou i dojala
)
@Marki1985 píše: Více
No, tak to by na ni poznali, ne?
asi by moc nevonela ![]()
Každopádně, ze nemá kde bydlet ví ![]()
Myslela jsem, že Pešek se chytá za srdce- infarkt a ona to je mrtvice
@Haannka74 píše: Více
no mně to taky připadalo divný. Četla jsem, že bude mít mrtvici a ted koukám, že vypadá na infarkt.
@vokishka píše: Více
Však měl mrtvici, ne infarkt. Ale není pravda, že ho našla Amálka „včas“, tam jde o každou minutu. ![]()
@Marki1985 píše: Více
Taky myslím že chodí někde venku a nemá kde spát…
Scenarité zase asi zapomněli, jaký byl děj dříve.
Simona vpadla do „Salonu“ a Jitka se ptá Gábiny, jestli si pamatuje na Simonu. Vždyť Gabina ten původní prostor od Simony koupila a docela dlouho spolu jednaly.
@NinPe11 píše: Více
Bára je náhodou dobra, se Sárou jedna dobře…no ale Anička teda nějak často v té práci nebývá
hned v prvním týdnu byla u lékaře, pak dovolená a teď je v Amstru…
@kometaO5 píše: Více
Pokud má někdo long COVID, můžou se u něj vyskytnout i psychické problémy. Proč by nemohl mít i panické záchvaty?
@Žirafa 69 píše: Více
já vím, že měl mrtvici. Ale podle toho, jak se držel, to vypadalo spíš jako infarkt. A co jsem tak četla, je tam určitý čas, snad čtyři hodiny, do kterých je to ještě nadějné.
@Letee píše: Více
ona je v Amstru? To mi uteklo (asi proto, že hodně přetáčím
) jsem si říkala, že má zase dovču. Že tam vlastně moc nebývá. Taky bych chtěla takovou práci ![]()
@Fíková píše: Více
přesně tak. Nepřišlo mi nic divného na tom, že by měl panickou ataku. U long covidu mě to ani nepřekvapilo