Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Preskrtnuto.
Ježíš ta Bára je fakt exot. Ona při záchvatu objala Pavla a uklidnovala ho. A teď řeší, že ten Pavel ji div neobvini že znásilnění. Jako fakt má talent na kraviny. S tou bych chtěla žít.
![]()
Prosím, ať uz Pepan zmizí, nejlépe navždy. Pan Matonoha má asi finanční krizi a už žádnou hrdost.
@Zuzanec postava Pepana byla trapna vždycky. Myslím, že kdysi byl ještě trapnejsi. Zajímalo by me, jestli to někoho baví.
Tak Pbude mít zítra, chudák, mrtvici. A Evžen to volá Adrianě a ta hned sedla na letadlo a po několika letech se taky vrátí. Otázka, na jak dlouho.
Ta Jitka si snad sama vynucuje roli nebo " smysl" v Ulici. Několik let listovala diářem v salonu, přebírala nástroje… Ted bude denně chodit nakupovat hračky🙄
@Punksnotdeath píše: Více
Taky jsem to tak pochopila. Pritom celou dobu melou o postkovidovem syndromu
@vokishka píše: Více
Nějak se jim pletou diagnózy, ale jsme v Ulici, čekám na rychlé zázračné vyléčení, nejlépe láskou… ![]()
@malákráličice píše: Více
Jakmile se zjeví, tak si připadám jak pistolník z nějakého westernu, co střelhbitě tasí kolt = ovladač k TV k posunu děje
![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Já si prijdu jak pistolník u Marečků
jinak ten záchvat jsem taky pochopila jako paniku, sama to prožívám takže vim ze hyperventilace (rychle dýchání) a brnění rukou k tomu patří a jak ho Bára uklidnila tim ze ho obejmula a rikala mu ze je s ním to me taky dost pomáhá.
@Punksnotdeath píše: Více
U Marečků jsem začala tasit už dávno, postupně skoro vše od Nyklů včetně Mária…, Klímovi v čele s mladým a Anežkou, ščuření se Žofky už taky nedávám, začínám se „podrbávat“ i v Království hraček… Jak tu někdo psal, většinou za 10 minut hotovo ![]()
@Iv.Sa. Teď tu nechávám běžet dnešní díl a je to fakt “dílo”
Ta Martina tam vaří, roznáší nebo uklízí? Už dlouho mi s tím šátkem připomíná “Janžurku v Zítra to roztočíme, drahoušku”… 🙈
Lukáš mě už těmi kecy taky slušně točí ![]()
Já chci, aby se už ukázalo co je tý Sáře. Protože ten její utrápený výraz už mi dost točí
![]()
@NinPe11 píše: Více
Já si myslím, že nemá kde bydlet a tráví noci venku. Proto je tak unavená.