Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe11 píše: Více
snad pít nezačne nebo by mohla ještě i Blanka. Tak to sem zvědavá, co kolem Sáry bude..Díky za info
Možná to tam budou postupně řešit Blanka, Evžen a spol. že měli k Peškům chodit častěji a zajímat se!?
PRESKRTNUTO jo s Adrianou to bylo až dojemné i jak mu to řekla Adriana to řekla…
Příspěvek upraven 04.04.25 v 09:45
@malákráličice píše: Více
Jojo mimo scenu
jako Evzena beru ten asi i stran domu, ale pro diváka to zůstalo utajeno, že ani zmínka… Mě spíš ta Blanka zarazila…že jak kdyby ona nejvíc se mu věnovala
@Letee píše: Více
byla jsem ráda, že na to koukám sama. Slza ukápla ![]()
Myslite ze tam Adriana zůstane nebo taky jen návštěva? Nekdo tady psal ze by mohla bydlet v byte po Peškovi tak treba si vyřídí veci v Austrálii a od nove sezony se vrátí ![]()
@Punksnotdeath minimálně na Velikonoce tam ještě bude, podle obsahu dílů.
@Punksnotdeath píše: Více
Napadlo me, že ji dají dohromady zase s Ediem.
Na Nově ve videu říkali, že ty scény s Peskem nataceji v nemocnici a přímo tam, kde točili Svetlanu. Divím se, že k tomu nevyuziji ateliér Ordinace, když je to hned vedle a mají tam všechny serepeticky a zázemí.
@Punksnotdeath píše: Více
Tak ja doufám, ze nebude potřeba, aby bydlela v bytě PO Peškovi. Ze ten tam i dal bude.. V ukázce bylo, ze mu říká ze teď de o nej bude starat jako on o ni, tak doufám že to tak bude. Jinak nevim o čem by její návrat byl.
To by nebylo špatný
když s jednou bývalkou to nevyšlo
a ta jeji holčička přijela s ní?
Jojo hezký to zahrála i jak ho hladila…ji sem to věřila…
Já taky myslím že se s tím Edim dají do kopy…jestli Adry zustane