Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uličnice85 píše: Více
Tak ja teď viděla kousek jedny rodiny, svatbu mladých jsem neviděla, ale z ukázek jsem pochopila, že v tom měli prsty medard s tou jeho hvězdou a mrak jim řekl, že si tim dost zavařili.
A oni se teď mlady snaží dotlacit k rozvodu, ale neměl by jim nekdo říct, že ikdyby otěhotněla až po rozvodu, pořád jako táta bude uvedenej ex manžel?
kdysi mě to celkem šokovalo, když jsem se to někde dočetla, že ta ochranná lhůta je tak dlouhá, že fakt i po otěhotnění po rozvodu je otec ex
víc smysl by mi to dávalo těch třeba 9-10 měsíců ![]()
@a12 píše: Více
Ja vubec netusim kdo je medard, mrak atd.
taze to je zase jiny serial, ze ji.
No, jen vim, ze kdyz se manzele rozvedou a zena mezitim porodi dite novemu partnerovi a je to v urcitem casovem obdobi (nevim ted kolik), tak je dite automaticky exmanzela…to mi prijde taky uplne ![]()
Ale tamten případ ze serialu vubec nevim o co jde.
Díky za informace. Přišel mi starší, když jsme ho videla ![]()
Ctu to znova. Jo serial Jedna rodina, tak to nesleduji. Ale ano, presne ja pises, dite je exmanzela.
Me mrzi, ze v serialech a nejen Ulice, je spousty nesmyslu. Treba kriminalky. Cetla jsem jednu knihu se soudnim znalcem a ten tam psal, ze na kriminalce Modrava je hezke max prostredi kde byla tocena. Jinak ze to je snuska nesmyslu, ale divakovi se to libi. A ze super serial, kriminalka, je Major Exner (snad to pisu dobre, TV nesleduji skoro).
Tento týden jsme to ještě neviděla, to jsem zvědavá, co zas vymysleli
Jinak z toho seriálu udělali slušný brak. Přitom první 2-3 série to byl super seriál. Měli to ukončit včas ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Jo, pisu jedna rodina.. Jde taky o náhradní matku, jako v ulici.. Ona uz těhotná je a teď se vdala a oni po ni chtěj rozvod, aby ten medard mohl být zapsanej jako otec, což stejně nebude.. Tak říkám, jak v ulici.. Zas tam resej tenhle nesmysl.. Ale nevím, třeba jin to někdo uz rekl/řekne, ze ani rozvod by jim nepomohl ![]()
Byl podobné ucho jako Michal, teď mi přišel jak chlap
To Franta proti němu vypadá jak velke dítě ![]()
@MUFICE píše: Více
Podle mě to měli ukončit po první sérii, dokud to byla jedna rodina-střídavá péče a všechno kolem ní, bylo to fajn.
Teď tam tohle téma úplně vymizelo a seriál úplně o ničem.
No, mně právě přijde, že si asi scénáristi nezjistili, jak to je
hlavně po tom rozvodu.. Pokud to teda nebude v dalších dílech že jin to někdo řekne. Ale myslím, že jim to dost diváků napsalo ![]()
Myslím, že to bylo tak 2-3 serie. Jak se ten Karel rozešel s Petrou a Klára s tím Petrem, tak už to stalo zaprd. A ta komedie s Kohoutovou a USA. Ta linka s Chantal taky byla trapná.
Tohle už lidi vědí dopředu, než jdou do NM. Kolikrát se to řešilo i tady v diskuzích.
Taky bych to v jejich tak mladém věku asi netušila. Já se to dočetla kdysi dávno až tady. Taky jsem to nikdy nepotřeboval řešit, ale chápu, že tomu vyhozenýmu dr, co už má věk a zkušenosti, to došlo hned.
Těch nesmyslů tam je víc, trochu se z toho stala fraška, něco dobrý, ale některý nápady jsou šílený. Chantal celkem taky, nebo teď ten mladej, co chce přivydělat, tak prodávat kosmetiku?
Mladík, ještě k tomu kluk, kterýmu by to někdo těžko věřil, zkušenosti s tímto žádný, nabídne to navíc rodině, kde zkušeným je jasný, co je to za hlouposti (nejen parfém, co voní jako okurka..no to už je…
).
O pár dílů dál se vrátí Pagáčová (vlastně už ne, vzala si příjmení po rozvodu zpět) z té Bratislavy, tak jsem zvědavá, co zas vymysleli.