Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61097
5.4.25 08:09
@Uličnice85 píše: Více

Tak ja teď viděla kousek jedny rodiny, svatbu mladých jsem neviděla, ale z ukázek jsem pochopila, že v tom měli prsty medard s tou jeho hvězdou a mrak jim řekl, že si tim dost zavařili.
A oni se teď mlady snaží dotlacit k rozvodu, ale neměl by jim nekdo říct, že ikdyby otěhotněla až po rozvodu, pořád jako táta bude uvedenej ex manžel? :mrgreen: kdysi mě to celkem šokovalo, když jsem se to někde dočetla, že ta ochranná lhůta je tak dlouhá, že fakt i po otěhotnění po rozvodu je otec ex :lol: víc smysl by mi to dávalo těch třeba 9-10 měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.4.25 08:20
@a12 píše: Více

Ja vubec netusim kdo je medard, mrak atd. :lol: :lol: :lol: taze to je zase jiny serial, ze ji.

No, jen vim, ze kdyz se manzele rozvedou a zena mezitim porodi dite novemu partnerovi a je to v urcitem casovem obdobi (nevim ted kolik), tak je dite automaticky exmanzela…to mi prijde taky uplne 8o

Ale tamten případ ze serialu vubec nevim o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 08:20

Díky za informace. Přišel mi starší, když jsme ho videla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.4.25 08:22

Ctu to znova. Jo serial Jedna rodina, tak to nesleduji. Ale ano, presne ja pises, dite je exmanzela.

Me mrzi, ze v serialech a nejen Ulice, je spousty nesmyslu. Treba kriminalky. Cetla jsem jednu knihu se soudnim znalcem a ten tam psal, ze na kriminalce Modrava je hezke max prostredi kde byla tocena. Jinak ze to je snuska nesmyslu, ale divakovi se to libi. A ze super serial, kriminalka, je Major Exner (snad to pisu dobre, TV nesleduji skoro).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 08:23

Tento týden jsme to ještě neviděla, to jsem zvědavá, co zas vymysleli 8o Jinak z toho seriálu udělali slušný brak. Přitom první 2-3 série to byl super seriál. Měli to ukončit včas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.4.25 08:33
@Uličnice85 píše: Více

Jo, pisu jedna rodina.. Jde taky o náhradní matku, jako v ulici.. Ona uz těhotná je a teď se vdala a oni po ni chtěj rozvod, aby ten medard mohl být zapsanej jako otec, což stejně nebude.. Tak říkám, jak v ulici.. Zas tam resej tenhle nesmysl.. Ale nevím, třeba jin to někdo uz rekl/řekne, ze ani rozvod by jim nepomohl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.4.25 08:34
@MUFICE píše: Více

No herci teď bude 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 08:35

Byl podobné ucho jako Michal, teď mi přišel jak chlap :D To Franta proti němu vypadá jak velke dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.4.25 08:36

Podle mě to měli ukončit po první sérii, dokud to byla jedna rodina-střídavá péče a všechno kolem ní, bylo to fajn.
Teď tam tohle téma úplně vymizelo a seriál úplně o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 08:37

To si měli zjistit předtím, než byla svatba :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
5.4.25 08:38

No, mně právě přijde, že si asi scénáristi nezjistili, jak to je 8o hlavně po tom rozvodu.. Pokud to teda nebude v dalších dílech že jin to někdo řekne. Ale myslím, že jim to dost diváků napsalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 08:40

Myslím, že to bylo tak 2-3 serie. Jak se ten Karel rozešel s Petrou a Klára s tím Petrem, tak už to stalo zaprd. A ta komedie s Kohoutovou a USA. Ta linka s Chantal taky byla trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
5.4.25 08:41

Tohle už lidi vědí dopředu, než jdou do NM. Kolikrát se to řešilo i tady v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
5.4.25 08:58

Taky bych to v jejich tak mladém věku asi netušila. Já se to dočetla kdysi dávno až tady. Taky jsem to nikdy nepotřeboval řešit, ale chápu, že tomu vyhozenýmu dr, co už má věk a zkušenosti, to došlo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
5.4.25 09:04

Těch nesmyslů tam je víc, trochu se z toho stala fraška, něco dobrý, ale některý nápady jsou šílený. Chantal celkem taky, nebo teď ten mladej, co chce přivydělat, tak prodávat kosmetiku? :roll: Mladík, ještě k tomu kluk, kterýmu by to někdo těžko věřil, zkušenosti s tímto žádný, nabídne to navíc rodině, kde zkušeným je jasný, co je to za hlouposti (nejen parfém, co voní jako okurka..no to už je… :) ).

O pár dílů dál se vrátí Pagáčová (vlastně už ne, vzala si příjmení po rozvodu zpět) z té Bratislavy, tak jsem zvědavá, co zas vymysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí