Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše: Více
Zase jako Anežka tam ma pokoj s posteli. Na gauci ma bejt zofka. A jestli je Michal gentleman, tak samozřejmě on a zofka s Anezkou v pokoji na posteli. Za me nesmysl, aby ty dva spali spoli v pokoji a rodiče na gauci.
Michal tam chce mit zofku, ok, ale ať jde na gauč ![]()
@a12 přesně. Žofka je tam, aby nemusela být doma s přítelem své mámy, ne aby mohla spolubydlet s Michalem.
@Punksnotdeath píše: Více
hrozná scéna! já si musela zakrývat oči jak u hororu, protože Vítek je pro mě tak strašně asexuální typ, že jen náznak jakýchkoliv intimností mi… nedělá dobře ![]()
@Amalthea píše: Více
No jak si ta Iva klekla k jeho rozkroku tak mi taky bylo všelijak ![]()
V chodbě tvl
když se tam běžně courá tolik lidí ![]()
PRESKRTNUTO a dnes bude hůř, budou vidět i trencle Klímovi… ![]()
@a12 píše: Více
Ale to by Michalek nerozdychal, oni chcou být spolu s Žofkou pokoji…
@Dixies píše: Více
PRESKRTNUTO já teda taky… A dnes opět bude scéna…tak jak mě Anežka nebavila ve spojení se Soňou baví obě…pobavila mě Žofka strouhajici jabka, no to bylo tempo
![]()
@Letee píše: Více
To i vypadlo, že je strouha prvně v životě ![]()
A já prostě Anežce fandím
Nebo většině tady to jak se Čechova a třeba ta Křížová ke studentům chovaji připadá v pořádku? Nežijeme snad v minulém století aby tohle chování bylo standartní a dětem nezbývalo nic jiného než držet hu.bu a krok ![]()
Jinak jsou Klímovci tragédie. Nastaveni rodinného života absolutně nereálné a neuvěřitelné takhle zadní příčetní lidé fakt neziji ![]()
@prokr v tomhle je Anežka v právu, ale je to jako komu ze dvou záporaku fandit. ![]()
Ja Anežce taky fandim.. včera jsem koukala na Simpsonovy a je to taková Lisa Ulice ![]()
@prokr píše: Více
už jsem tu psala, že jí v tom odboji proti naprosto otřesnému chování té němčinářky nebo i Soni fandím, je to hnus a takto by vztah mezi pedagogem a studenty opravdu vypadat neměl
Proč ji vlastně ta pizizubka dala trojku u referátu který měla skvělý? Me to úplně pripomnelo me na ZŠ kdyz jedna ucitelka co mela svoje oblibence vyvolala mě a spolužáka k tabuli a davala nam na prezkacku otázky. Já věděla tak pulku a spoluzak skoro nic a hadejte jak to dopadlo, ja dostala za 4 a spolužák za 3 nebo snad dokonce za 2, to uz nevím přesně
takže v tomhle Anežku naprosto chápu
protože překročila zadanou délku a měla to o chovu francouzských buldočků a o tom, jak jsou přešlechtění a vlastně celý život trpí atd. a manžel Křížové tyto psy chová a bylo to určitě cílené na něj ![]()