Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61097
9.4.25 21:32
@Dixies píše: Více

Zase jako Anežka tam ma pokoj s posteli. Na gauci ma bejt zofka. A jestli je Michal gentleman, tak samozřejmě on a zofka s Anezkou v pokoji na posteli. Za me nesmysl, aby ty dva spali spoli v pokoji a rodiče na gauci.
Michal tam chce mit zofku, ok, ale ať jde na gauč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
9.4.25 21:55

@a12 přesně. Žofka je tam, aby nemusela být doma s přítelem své mámy, ne aby mohla spolubydlet s Michalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
9.4.25 22:19
@Punksnotdeath píše: Více

hrozná scéna! já si musela zakrývat oči jak u hororu, protože Vítek je pro mě tak strašně asexuální typ, že jen náznak jakýchkoliv intimností mi… nedělá dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
10.4.25 00:04
@Amalthea píše: Více

No jak si ta Iva klekla k jeho rozkroku tak mi taky bylo všelijak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.4.25 08:40

V chodbě tvl :roll: když se tam běžně courá tolik lidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
10.4.25 10:56

PRESKRTNUTO a dnes bude hůř, budou vidět i trencle Klímovi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
10.4.25 10:56
@a12 píše: Více

Ale to by Michalek nerozdychal, oni chcou být spolu s Žofkou pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
10.4.25 10:58
@Dixies píše: Více

PRESKRTNUTO já teda taky… A dnes opět bude scéna…tak jak mě Anežka nebavila ve spojení se Soňou baví obě…pobavila mě Žofka strouhajici jabka, no to bylo tempo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5687
10.4.25 11:48
@Letee píše: Více

To i vypadlo, že je strouha prvně v životě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.4.25 11:57

A já prostě Anežce fandím
Nebo většině tady to jak se Čechova a třeba ta Křížová ke studentům chovaji připadá v pořádku? Nežijeme snad v minulém století aby tohle chování bylo standartní a dětem nezbývalo nic jiného než držet hu.bu a krok :think:
Jinak jsou Klímovci tragédie. Nastaveni rodinného života absolutně nereálné a neuvěřitelné takhle zadní příčetní lidé fakt neziji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
10.4.25 12:30

@prokr v tomhle je Anežka v právu, ale je to jako komu ze dvou záporaku fandit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
10.4.25 14:00

Ja Anežce taky fandim.. včera jsem koukala na Simpsonovy a je to taková Lisa Ulice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
10.4.25 14:23
@prokr píše: Více

už jsem tu psala, že jí v tom odboji proti naprosto otřesnému chování té němčinářky nebo i Soni fandím, je to hnus a takto by vztah mezi pedagogem a studenty opravdu vypadat neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
10.4.25 16:35

Proč ji vlastně ta pizizubka dala trojku u referátu který měla skvělý? Me to úplně pripomnelo me na ZŠ kdyz jedna ucitelka co mela svoje oblibence vyvolala mě a spolužáka k tabuli a davala nam na prezkacku otázky. Já věděla tak pulku a spoluzak skoro nic a hadejte jak to dopadlo, ja dostala za 4 a spolužák za 3 nebo snad dokonce za 2, to uz nevím přesně :lol: takže v tomhle Anežku naprosto chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
10.4.25 16:56

protože překročila zadanou délku a měla to o chovu francouzských buldočků a o tom, jak jsou přešlechtění a vlastně celý život trpí atd. a manžel Křížové tyto psy chová a bylo to určitě cílené na něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí