Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Greta se ho zeptala, jestli mají nějaké peníze na školení učitelů k chování ![]()
no právě říkal, že by se možná něco našlo a že by ho takové školení taky zajímalo. A že mu má poslat něco k tomu.
Maj a to ředitelku vytočilo. Anežka ji obešla, a ředitelka se teď musí tvářit, že to chce taky ![]()
Preskrtnuto.
Ještě jsem neviděla pondělní díl, ale jestli jsem to dobře pochopila, Erik bojkotoval přijímačky. Místo odpovědí tam nakreslil obrázky
![]()
@Marki1985 píše: Více
Jj, něco takovýho jsem z jeho reakce tušila ![]()
Dobře udělal. No já bych tam ještě napsala, ať si místo mě nastoupí matka, já nemám zájem
![]()
Ja mit takovou matku jako je Soňa tak jdu radsi do decaku. neskutecna pí*a a takovy individum dela ve školství.
@Taktinevím
Myslela jsem, že vrcholu úlisnosti a cringe v Ulici dosáhl Martin Maléř a jeho pověstné stehno. Minulý týden jsem však musela odvrátit zrak, protože tato příčka byla mnohonásobně překonána slimáčími zápasy (čti polibkem) Báry a Pavla.
Chudáci herci, takový blbý úhel….přitom by se ta scéna dala natočit mnohem důstojněji (stačila by dlaň na tváři..)
@bntsaad píše: Více
Kdysi jsem četla, že herci a kameraman v prvorepublikových filmech měli k natáčení líbacích scén speciální instrukce a nastavení tváří tak, že se ústa téměř nebo vůbec nedotkla, a přesto to působilo docela věrohodně. Mohli u toho klidně zůstat.
Sleduju Ulici zpetne po týdnu a hned první scena Gabi vycucava pomeranč ze slupky. Oni se v těch mlaskacích scenach vyzivaji. ![]()
A co říkáte na dvojčata a tatíka, na kterého si otvíral mladej pusu proto, že prostě přišel domů, i když se synovi dokonce předem „hlásil“? Vždyť se jen líbali, nepřistihli je v posteli a mladej tak vyvádí, a to ještě byl v obýváku, tedy ve společném prostoru, nebyli v nějakém jeho/jejich pokoji, nebo ne?
@Žirafa 69 píše: Více
za mě reakce přehnaná.
já tedy celkově nemám ráda takovýhle křičení na rodiče, navíc v situaci, jako byla tahle, kde mladej byl úplně mimo.