Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Michal o rodičích když chtel vytáhnout Žofku a Anežku ven aby milosrdné dopřál těm dvoum urnám chvíli soukromí ![]()
@Apolena05 píše: Více
No, a ja nechápu, že rodiče v klidu sedí u stolu když za dítětem přijde ředitelka
ja bych teda stala u dveří taky ![]()
Jako přijít vyhrožovat žákovi k němu domu, k otevřeným dveřím, když jsou rodiče doma a nic jako?
a Anežka ještě septa, místo toho, aby to slyseli všichni ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Aha, díky.
No, Michala raději komentovat nebudu.
@a12 píše: Více
Taky jsem koukala. Očividně Anežka nechtěla, aby se to rodiče vůbec dověděli, když pak mlžila.
@Amalthea píše: Více
Prostě kr.va!
Já měla podobného učitele na ZŠ. Zkoušel kamarádku a spolužáka. Kamarádka toho věděla mnohem víc než spolužák a dostala za 4.
spolužák neřekl skoro nic a za 2. Chtěla jsem se ozvat a zeptat se učitele, co to má znamenat, ale bála jsem se, že po mně bude řvát. Protože on klidně řval po dětech i za otázku: opravíte ty testy ještě dneska? Což je klasická otázka, dobře, i kdyby blbá, furt to není důvod po někom ječet a být na někoho hnusný…
No a pak taky, za referát dal klidně 3, i když byl dobrovolný a slouží ke zlepšení známky. Kdyby nedal prostě nic, tak pochopím, ale toto?
Trochu paní Křížová v kalhotech.😁
@Miuska1 píše: Více
Tak to je skoro identické jako ta moje zkušenost akorat u nas to byla učitelka ![]()
Myslíte, že ta Běta bude nějak vážně nemocná a možná mizí do nemocnice?
@Uličnice85 píše: Více
já to pochopila tak, že Klímovi nevěděli, kdo je u dveří
Vždyť u stolu pak řešili, že se přišla na neco zeptat a co kdo komu řekl, nebo co, ohledně naky akce. Ze mi to vyznělo, ze prave vědí, když otevřít sel Michal.
Michal jim to musel říct, vždyt se ptali a Gréta jim řekla, že přišli kvůli parlamentu
Proč pořád melou jen o pondělí? To tam dnes přijímačky nemají? To by se mělo skenovat hned, ne nechávat dnešní na pondělí, ne?
@vokishka píše: Více
Protoze Ulice…uz loni to zpatlali a ja špačkovala, protoze ditko taky delalo prijimacky…
Scenaristi si fakt neumi v necem overit skutecnost.
@Punksnotdeath píše: Více
Já sem teď z toho vyprskla smíchy…že urnám…ale když sem to viděla tak mě to zarazilo, že je tak až sprostý… ![]()
@NinPe11 píše: Více
Asi joooo…se divím, že nakonec se toho struuudlu dočkali…