Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Byla opravdu o ročník výš. Dokonce jednou Matěj rozhlásil, že se spolu vyspali, i když jen machroval. Dostalo se to k Hejlovce a řešilo se, že ho Adriana zneužila, protože mu bylo teprv 14. 😁
@a12 píše: Více
Ano, ona slavila narozeniny na podzim před dvojčatama.
Adriana chodila o třídu výše se Štěpánem Stránským ( Benoni) od Terezy Jordánové.
@Dixies píše: VíceŠtěpán chodil do třídy s Monikou, ti byli ještě starší.
Ta stará Adriana (Dominika Kadlčová) v začátcích seriálu chvíli s Matějem chodila.
Nezapomněla adriana, ze ji eddie podvedl ještě před tim, nez našla tátu?
vlastně behem hledání taty, když si myslela že její táta je ten ředitel, nebo co to bylo, ty realitky, kam nastoupil eddie jen kvůli tomu, aby zjistil jestli to její táta je
a tam si zacal s tou sekretářkou.
@Dixies píše: Více
Ten byl o dva roky víš s ním chodila do třídy Monika Farska
@a12 píše: Více
Teď sleduju ty díly na oneplay tam to je od prvního dílu… tak tam třeba budou ty roky kolik jim vlastně je ![]()
Co to zase bylo za scénu
ale jinak je mi Klimovych líto, vystěhováni na gauč a ani užít si nemůžou, ale muzou si za to sami jak si nechali děcka přerůst prez hlavu
Dneska jsem snad poprvé fandila Soně, když se vzteklala kvůli Ekošprtce, jak ji nazvala ![]()
@cestovatelka 1 píše: Více
Já bych vypakovala Anežku na gauč. Klímovi pro ni už udělali dost. Oba se musí vyspat do práce, soukromí žádné, živí tam bandu puberťáku a Greta furt prudí a držkuje.