Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
Já se dívala, ale Modrava se mi líbila více. Uvidíme, jaké budou další díly.
@malákráličice píše: Více
prezidenta, asi toho opravdovýho. Oni se k němu chystají, ne.
@Dixies píše: Více
To je dobrý for. Divím se, že na to kývl. ![]()
Deti klimovic i dvorakovic jsou na prespusu. urcite bych kvuli detem spala na gauci nebo jim uvolnovala byt… Mlady dvorak jeste tatovi vynada, co dela doma. chapu ze byl nastvany, ale ja mluvit takhle s rodici, tak bych schytala akorat facku.
Spratci 😂
Kdyby tak scénáristé uměli použít google. Pak by nemohl ze Šimona vypadnout takový nesmysl, jako že neví, kdy budou výsledky. A nezasklili by pátek jako přijímačkový den.
@Dixies píše: Více
Ano, na Modravu to zatím nemá, ale myslela jsem, že taky pěkné lokace a soft krimi.
A počkejte až se tam objeví máma dvojčat. Dávám tomu tak maximálně rok ![]()
Myslela jsem, že už nemůže do Ulice přijít nikdo horší a spletla jsem se. Šmucler tvl. Když si vybavím tu dobu v jeho " péči" 🤮 🤢 🤢
@bntsaad píše: Více
Nazvala jsi to naprosto trefně. Mě se prostě k sobě absolutně nehodí. Myslela jsem si teda, že je herečka starší o víc, ale je snad jen o 4 roky od představitele Pavla. Ale tím oblečením a botičkama prostě Bára působí jako jeho starší ségra.
@a12 píše: Více
Souhlasím, Dolanský je skvělý dabér, ale u herectví jako takového mám lehce pochybnosti. Tváří se tak nějak pořád stejně, i stím naštvaným způsobem mluvy souhlasím.
@vokishka píše: Více
Presne tak. A navic vysledky budou v Cermatu ci jak se to jmenuje a pak na webu skol. Scenaristi uz loni ty prijimacky absolutne nezvladli.
@Haannka74 píše: Více
Vid…nechapu, jak to nekoho napadlo oslovit jeho. ![]()
Je mi ale lito, ze Rosta nezvladl abstinovat a napil se. Skoda.