Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše: Více
Já taky myslela že to tím skončí. že Hanušková sama skončí a odejde.
Nechci koukat na navátou Blanku
![]()
@NinPe11 píše: Více
Ještě se nakonec ozere i Evžen jak ten Rosťa ![]()
Tak to je fakt přitažený..Blanka celou dobu abstinuje a opije se zrovna při ministerský návštěvě?? By ji pak už nikdo nevěřil a Vlastička by vlastně vyhrála…By ji to zničilo úplně…chudák Blanka:)
Ještě mě napadlo, že by se s těmi chvilkovými navrátilci mohl na chvíli objevit Vyskočil, jak děda Filipa před jeho svatbou:)
@Žirafa 69 píše: Více
No, akorát se za ním jezdilo do Votice. Pokud vím, tak tam nikdy vidět nebyl. Nebo si aspoň nevybavuju.
@simonaaaa píše: Více
ten si myslím, že je po smrti (jako postava), ale je dost dobře možné, že se pletu ![]()
@Amalthea píše: Více
Ten si vzal Zuzanu Slavíkovou (nevím, jak se jmenovala postava a jestli byli svoji), tak snad žijí, jen tam nevystupují. ![]()
Jojo já myslím, že žijí, to by tam Verča zmínila…oni tam měli celkem velkou roli, jak ta jeho žena byla kleptomanka…Jana s Rozinou tam bydleli…tak přemýšlím, že tehdy Malerovi neuvolnili Rozine místo v ložnici jak Klímovi… Holky šly bydlet k dědovi… ![]()
@Letee píše: Více
Na to jsem úplně zapomněla. Ten děduv byt tam byl. Měli nějaké konflikty s holkama.
@malákráličice píše: Více
Vypínal jim např. večer WiFinu, ne? ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Anooo a Jana ho pořád natáčela na mobil a dávala na net
To teda mohli…dle ukázky Blanka bude opilá přede všemi před ministrem…
@Letee píše: Více
Přesně na to jsem si právě vzpomněla, jak ji tam překvapil
To teda mohli…dle ukázky Blanka bude opilá přede všemi z komory, před ministrem…