Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Nevim už přesně ale neco ve stylu ze je dobrá nebo že není tak špatná, ze se porad omlouvala jak to nevyslo kvůli chřipce.. tak nějak
@Punksnotdeath píše: Více
No ale taky tam říkal, ať uz to je za nima a ze snad nebudou dítě vychovavat ve třech s Petrou.
@Letee píše: Více
Jo, ja se divim, že to takhle neřekne Gábině
ta si myslí, že on to dítě ani nechce, přitom on byl to chtěl s ní prožívat, ale s ni, ne s Petrou ![]()
@a12 píše: Více
Jo přesně tak, v ukázkách bylo že se kvůli tomu pohádají a on jí něco v tom smyslu řekne a ona že je sobec či tak něco…
To někdo dělá vajíčka tak brzo? Vždyt v pondělí už budou tři dny starý. Vždycky to dělám v neděli odpoledne.
@vokishka píše: Více
Taky ještě nemám a přijde mi to brzo. A proto taky vykoledovany vajíčka od cizích lidí nejim ![]()
Ten pokec dnes na posteli Anežka Žofka Michal byl mimořádně trapný ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Včera jsem dnešek přetáčela a přetáčela…, nechala jsem si jen Adrianu, Edíka… už i Amálie na mě začíná být urputná…
Přešla jsem plynule na Superlov ![]()
Edit: píšu o pondělím dílu.
Příspěvek upraven 19.04.25 v 12:34
@Iv.Sa. píše: Víceže je strašná. Kdyby mě takhle pořád buzerovala, tak bych jí taky měla dost. Já sice chápu, že je třeba toho člověka povzbuzovat, pracovat s ním. Ale takhle? A pořád.
Pokud bys je ještě dala zpět do lednice, tak vydrží i 2 týdny. V pokojové teplotě říkají tak 2-3 dny. (Ale četla jsem už i jen 2 hodiny, tak si vyberme
)
@johanka.1987 píše: Více
No to sice jo, ale taky rikaj po tech dvou týdnech pouzit třeba so omáčky, kde se to vaří.
A taky teda ty žloutky jsou pak úplně zelený, když jsou takhle starý ![]()
Chápu, ale stejně tak i ji, já bych z toho taky byla hotová a nešťastná, kdyby mě vlastní manžel nepoznal, i když bych samozřejmě věděla, že on za to vůbec nemůže. To byl asi spíš ten prvotní šok a bezradnost. Chápu i jeho, že je bezradný i on sám, a vzteklý, že může zatím jen ležet a chce domů. Pevně doufám, že se mu paměť brzo vrátí.
@Žirafa 69 píše: Více
Ja ji taky chápu, myslim, ze bysme nebyly jiný
neumim si představit, že by někoho z nás tady manžel nepoznával, nepamatoval si nás a my bysme tam prostě přestaly chodit protože jsme pro nej cizí člověk
myslím, ze každá by se snažila dělat všechno pro to, aby si vzpomněl. Navic Amálka si to uvědomuje, jen je prostě zoufalá ![]()