Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brita83 píše: Více
Za mě byla až otravná měla být ráda, že se o něco zajímá jak byl šťastný, že vidí Klárku a ona tam pořád smejdila…
@a12 píše: Více
Ale to byla jiná scéna potom jak Adriana ukazovala fotku Klárky…
Zdůrazňuje /se/, že je zdravotní sestra, a tolik neempatických znervózňujících impulzů najednou pro člověka po iktu, s tím se musí opatrně, jak s miminkem, step by step, a to po malých krůčcích.
@Iv.Sa. píše: Více
Zdravotní sestra, ale taky manželka
nebo skoro manželka, nevim, jestli jsou svoji.
A urputna.. No s tim probuzením sám doktor řekl, že je důležitý, aby se probral co nejdřív, že jinak bude ležák.. Tak to asi by byl urpnutnej každej
teď mu tam mařena ještě nazene logopeda ![]()
@Letee píše: Více
No pomlázka byla poslední, ne?
Adriana hned vyndala obrázek - když on ještě zvejkal beránka a zeptala se ho, jestli chce vidět fotky. A Amálka prostě pokračovala v tom, co dělala
jídlo a očistit
kdyby ho tam třeba krmila sestra, tak asi taky nepřestane protože mu jde někdo jinej ukazovat fotky, ne? No, prostě mi to zas nepřišlo tak hrozný, jak se tady psalo ![]()
No, to jsem pochopila, ze jak ji konečně poznal a chtěl jit hned domů, tak měla pocit že ho zklamala tim, ze ho tam nechává a teď by ho ráda co nejdřív domů vzala, aby byl ve svým..
Jako co si budem, pešek byl morous i bez nemoci ![]()
@a12 píše: Více
Ona je jeho manželka snad…za mě to bylo otravné… Neprisla mi v tu chvíli empatická…
Za mě to bylo otravné a řekla bych i nevychované. Už ve školce nás učili, že když někdo s někým mluví, tak mu nemá skákat do řeči. Oni si tam povídají, prohlíží fotky Klárky v mobilu a Amálka tam hučí a otravuje s úklidem se zkaženým juicem, s prázdným lahváčem, za mě to mohlo klidně tři minuty počkat.
No, ze chce všechno rychle.. Podle me právě proto, jak ji rekl, že chce domů a ona ho tam musela nechat a odejít. Tak by byla ráda, kdyby co nejdřív domů mohl.
Taky je třeba si uvědomit, ze ty návštěvy tam nejsou neomezený a je potřeba tam narvat tolik lidi a to jsme ještě neměli tu čest, nebo jsem si nevšimla, vidět u peska Marii ![]()