Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Taky jsem stejně pochopila/rozuměla, že chce tohle.
@Anna766 píše: Více
No ale na tom není nic urputnyho ze strany amalie, ne?
jako jo, rozumět tomu bylo, ale asi to není nic, za co bysme ji neměli mít rádi ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Jo, to ja taky.. Ale nepřišlo mi nic přehnanýho na tom, že ona to nepochopila
že tu někdo psal, že je moc urputna a chová se hrozně.. Tak jsem cekala něco úplně jinyho, než, že nepochopí, že chce podrbat.
@a12 píše: Více
Taky nevím, co je na tom urputného. No to víš, kolikrát tu někdo, kdo už jistý díl viděl, něco trošku zveličí, ale věřím, že ne se zlým úmyslem.
A nemelo to být to ze Adriana mu začala na mobilu ukazovat fotky Klárky a Amálka mu zacala pořád strkat něco pod nos a ptát se na něco? Vim ze mu tam strčila minimálně tři věci a porad se na neco kolem toho ptala a on ji odstrkoval a rikal Klárka a chtěl videt ty fotky ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
To nevim, davala mu akorát adriany beránka, kteryho chválil, až v tom přišla adriana s obrázkem a amalka mu akorát čistila drobky ![]()
Jo to byla hrozná scéna, to souhlasím. To být Peškem, tek ji zase vyhodím. Chovala se k němu jak k malýmu děcku. Ale já celkově Amálku nemusím odjakživa.
@Taktinevím píše: Více
Taky az takový nevkus a pobavilo mě jak z nich byla unesena a kolik lidí na těch šatech pracovalo
Gábina navrhla, Veronika upravila návrh, holky sily…
To teda jo, děcka se tam roztahují..Anežka taková bojovnice za pravdu a spravedlnost, tak empatická.. a teda k rodičům moc empatická není…
@Brita83 píše: Více
Tak to ona i adriana s nim mluví jak s dítětem
a teda zadrobenej byl a asi by mu to mco příjemný nebylo ![]()
Taky myslím, že to tak bylo i Adriana se tak po ní podívala, že dědu zrovna zajímala Klárka a Amálka ho tim smejdenim rusila ![]()
@a12 píše: Více
Tak ono nešlo jen o drobky. Ale jak tam pořád řešila ten juice, pak nealkoholický pivo a furt mu tam něco cpala pod nos i když viděla, že mu tam Adriana ukazuje na mobilu fotky a furt ji skákala do řeči a chtěla něco řešit.
@Brita83 píše: Více
Mně to jako nic hroznýho nepřišlo, vždyť i eddie tam mel pro něj schovanou tu pomlázku
a z pivo i nealkoholickýho by asi ani sestry radost neměly ![]()