Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Haannka74 píše: Více
A přitom měl brigádu, tu už nemá? Taky jsem nad tím přemýšlela, že o brigádě nebo kde vezme nebyla ani řeč. Kolikrát se to v té Ulici různé situace tak nějak samy, záhadně vyřeší ![]()
@Torph píše: Více
To jo a ještě Brazilec, to mi uniklo
Co v té Ulici ještě nevymyslí ![]()
@malákráličice píše: Více
Jo přesně, Ingrid tam taky není, ta zas čumákuje v Málkově a Málkov už nefrčí, tak zašívárna v Telecím ![]()
@sharunka03 píše: Více
No mě celkem udivilo, když si od Erika půjčoval ty peníze a řekl, že chce 8000 Kč, dyt mu to splatí…a Anežka taky hned má na půjčení tisícovku… Přitom zas tak po těch brigádách létají
že by tolik vydělávali, bydlení jim platí určitě rodiče a myslím, že i na stravu a školu atd jim dávají… Tak může Michálek utrácet…
@Letee píše: Více
Na tom mě nic nepřekvapuje, my jsme měli brigády v létě a z toho žili, plus se vždy dostávaly peníze od babiček, za vysvědčení, k narozkám a tak. Mít tisícovku mi přijde úplně běžné.
@johanka.1987 píše: Více
Ale jim pravděpodobně žádná babička nic nedává…tisícovku kterou jen tak můžeš hned půjčit? Já sem byla ráda, když sem si na brigádě vydělala na nějaké oblečení či kosmetiku či koncert
ale o tu tisícovku mi ani tak nešlo…spíš že Michal si klidně půjčí devět tisíc… A v poho za týden je splatí…a Anežka myslím že na brigádu v současné době ani nechodí…
Může chodit, nema ted posledni dny vyraznou linku tak se to prostě nezmiňuje
@Punksnotdeath píše: Více
Myslím, že teď nechodi, ale to je jedno já sem pouze vyjádřila názor, že si Michal půjčuje tolik peněz…
To je pravda, ja myslela ze rekne treba litr max dva a on osm tisíc ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Jojo tak přesně sem si to taky myslela… Osum tisíc mě teda trochu překvapilo ![]()
Lilek rajče slepice, další vyzivna diskuze v Království, kam se hrabe otvírání okurek a krádež jogurtů ![]()