Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Včera vzal Prokop Adrianu nekam na trhy Eddieho autem a pak si povidali o tom jak v něm vyváděli. A Eddie mel rande s nejakou holkou z netu a pak přišel zděšený k Magde ze to byla hrůza a nemela zuby.
Jo mě docela taky i že odešel s Amálkou, ale jednou za čas se už objevil, tak aspoň něco ![]()
To musel asi nějak ukecat mámu, já už si to nevybavuju. Právě, jen, jak sama říkala, že mu na to bude přispívat něco ve smyslu, že takhle ne, aby pak měli jako rodiče ostudu, že se jim synáček někde válí zadarmo
Tak nevím, buď to vyšumělo nebo se domluvili mimo kamery ![]()
On tom byl docela malej mžik s tím vajíčkem kdo ho tam dal. Ale i tak Kolda se chová děsně, ještě smůla, že mu radí nějakej týpek z netu, to je fakt výhra ![]()
@Deni.Tr píše: Více
No příjdou mi oba celí trapní, jak puberťáci
O to víc s mi stýská po staré Adrianě.
@Punksnotdeath píše: Více
Vypadá strašně, ten Mastnej ještě snad starší, než je. Bývalo to s ním lepší, ostříhaný oholený, tohle nic moc no.
@sharunka03 je divné jak najednou jsou s lumirem kamaradi přitom tam vyl i pokus o vraždu predtim
@Punksnotdeath píše: Více
Dekujiii… No musím se na to podívat…že bezzubá ![]()
@a12 píše: Více
To si taky pamatuju, jako by to bylo včera, nic takového neříkal. Hrozný, jak tam někdy lžou ![]()
Ten díl v úterý jak měla řeč Adriana s dědou ohledně Klárčina otce, teda to mě úplně z toho zvlhly oči, fakt mě to dojalo, to jsem zvědavá, jak ji to a kdy vysvětlí. A pak ta reakce té malé, jak to vezme.
A jinak s tou Martinou jejím odklizením, to jsem čekala spíš nějaký vzrůšo, tak další co bude zašitá v Telecím, nápady došly asi.
@sharunka03 hlavně že se pelešila s ženatým v Austrálii dobre ji tak
@Torph píše: Více
Ten zenaty se taky pelešil. Ona byla aspoň svobodná, nezadaná.
@sharunka03 píše: Více
Kdysi se odklizelo do Málkova, teď do Telecího. ![]()