Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paní Kudrnatá píše: Více
ten případ už je pro kriminálku uzavřený a předaný na státní zastupitelství, ne? Teď už se s ní může stýkat jak chce a hlavně tam funguje jako nějaký ten policejní psycholog či co, takže i musí.
@a12 píše: Více
no kluci by byli v jednom spolu a ona ve druhém ![]()
@Amalthea píše: Více
No mě jde spíš o to, zda Karla jako policistka může informovat o případu kohokoliv, teď konkrétně myslím to její okolí…
@Paní Kudrnatá píše: VíceŽe rozkecava to Karla všem…teda kromě Verky
@a12 píše: Více
Ono to tak dopadne já to vidím na tu Betu…jo kluky by soupli k sobě a Agáta má celý pokoj pro sebe
jako Karla se nestíhá starat o kluky a ještě si vezme do pěstounské péče ![]()
@Amalthea píše: Více
Jo oni maj vlastně každej svůj, ja měla za to, že maj jeden pokoj. No ale i tak by byli asi nadšený
ja si úplně nemyslím, že to je dobrej nápad, sedí mi to k ty bete, ale Karla se v podstatě nestará o svoje děti a vzala by si další.. Je doma, odchází a verce řekne zkontroluj Vojtovi matiku ![]()
Sleduji to už jen letem. Kolik let dostala ta matka, že si Karla chce domů nastěhovat tu holku? Vždyť u nich může být třeba do plnoletosti ne?
Za vraždu se dostává klidně 20 let ne?
A jen takový dotaz. Ten barák kde bydlela ta Agáta živí kdo? Ty prarodiče v důchodu, nebo jak to funguje? Tam se nemusí platit třeba nějaké energie a tak?
Příspěvek upraven 27.11.25 v 15:01
A říkali tam, jak to dopadlo s tím prstem?
Či byl? Nebo proč ho tam našli?
Jinak dneska už je to tady s tou trojkou.
@Snopy123 píše: Více
To nevim, ale Agáta tam chtěla jít bydlet jen a tou babičkou, ne? Tp překvapivě neklaplo. Takže tam není nikdo a nikdo asi nic neplatí ![]()
@Sára2020 píše: Více
Asi nijak, když to bylo nějaký aliexpress nebo něco podobnýho
to bude asi na dlouho.. A kousek toho pokecu o vztahu jsem včera slyšela
závěr naštěstí ne ![]()
@Sára2020 píše: Více
A taky nejak nechápu, proč se pri každým setkání musí denis s tou Danielou olibavat? Ještě když přijde k nim domu, tak tak hlasitě, aby to bylo slyšet z chodby do kuchyně ![]()
@Barevné klubíčko Kristýna, Denisa a Denis nebo jak se jmenuji
@a12 Jooo Daniela teda
. No to taky nechápu, kor když se stalo to, co se stalo. ![]()