Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Přesně. Eddieho je mi líto, jak ho to vzalo a že se trápí. Ale tuhle Adrianu bych mu vlastně ani nepřála.
@Paní Kudrnatá píše: VíceUž to jde z kopce a budu hodně zlý, naznačil herec obsah dalších epizod
Bože ten Erik
a v klidu neplatí nic…se jim divím, že ho tam i ti Klímovi tak nechají…
@renduli píše: Více
Já teda taky ani by se k sobe nehodili… ![]()
@Letee píše: Více
Naprostý souhlas! Zodpovědnost žádná, rodičům je to očividně jedno, že Erik neplatí nic, akorát se přiživuje a dělá nepořádek všude kde je.
A ten Kolda?
Konečně jsem se dočkala té facky, kterou si zasloužil. A jestli tam to vejce nedal, tak to nemění nic na tom, že se chová jako naprostý hulvát.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Ať nedal chová se hrozně teda líto mi ho nebylo po té facce…
@a12 píše: Více
Co tam bylo vidět? Že ho tam dal někdo jiný?
Vim ze se to tu řešilo pred casem ale ten Erik teda nic nepřispívá kdyz tam bydlí? To mu ti rodice nic nedavaji na nájem? Soňa taková dusledna na vše a necha ho tam bydlet zadarmo? Voda, energie, jidlo, nic???
A presne jak tu nekdo psal, jen vsude kolem sebe dělá bordel, s nicim nepomůže a Klimova mu teď ještě na ty kramy dá masernu ![]()
Asi by měl Erik taky dostat za vyučenou. ![]()
Ještě bych teda ráda dodala, že mu ostatní pomáhají s natáčením videí, ze kterých má jen on peníze a jakým způsobem se k nim chová? Kdyby měl aspoň trochu pokory. ![]()
Příspěvek upraven 15.11.25 v 11:22
@Punksnotdeath píše: Více
Asi bych si našla novou manikérku. Na nehty chodím jako na relax a nebyla bych zvědavá na hlasité skřeky puberťáků, strkání mobilu pod nos a natáčení videí bez souhlasu.
Ty linky puberťáků jsou tam teď rozlezlé všude, přestává mě to bavit.