Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sára2020 píše: Více
Však věkově to odpovídá spíš jak manželé než táta s dcerou. ![]()
@malákráličice píše: Více
A co na to ona řekla? Že to není pravda, že je přírodní a přirozená? ![]()
Jako souhlasím, když se směje, je jak Mickey mouse, nevím fakt taková lesklá a plastická, škoda, no i tu pusu má asi přifouklou ![]()
Příspěvek upraven 04.11.25 v 18:37
@a12 píše: Více
A pak se navzájem vyděsí k smrti ![]()
Ne, já taky slyším poprvé o nějaké průvodu spojeným s Halloweenem teda. U nás na vsi max. ten lampion. průvod, letos a loni možná nebyl. Mělo se také obejít trasu s lampiony a na konci děti myslím dostaly nějakou drobnost.
@a12 píše: Více
Taky to řešíme hallo. jen ohledně školky, vymyslet kostým, aby odpovídal a byli jsme teda s dětma i na takovém tvoření. To hlavně zas kvůli dětem a pak v rámci toho dlabal manžel dýně, tak když už tak jsme si je zapálili, ale že bychom to teda nějak hrotili doma to zas ne.
@Punksnotdeath píše: Více
Jo to bylo do Petra super, ale Koldy chování ne, co si dneska kdo dovolí z té mládeže, je to strašný ![]()
Postrašit ho, že si pozvou do školy rodiče a když to nezabere, tak pozvat a řešit.
Jako pořád nechápu ten literární kroužek, co má Běta, Miloš a Věrka, však to byla zástěrka kvůli tomu bytu, ne? Kryštof o tom ví, Karla teď nevím, ale tak většinou u toho z nich nikdo není, tak proč to pořád hrajou dál? ![]()
@sharunka03 píše: Více
U nás také bude nějaký průvod spojený s Halloweenem
Ve školce měly děti karneval v maskách a pak klasika dlabání dýní. Ještě tento týden mají odpoledne ve školce s rodiči nějakou strašidelnou stezku či co ![]()
@MUFICE píše: Více
Hezký
Já jsem ráda, když mají děti nějaké akce, lepší, jak nic a když samy příjdou, že se jim to líbilo, odnesou si z toho zážitky, odměnu atd. Tak to je pak nejvíc ![]()
Příspěvek upraven 05.11.25 v 00:46
Jako ten Kolda, už jsem si myslela, že dostal rozum, jak si udělal ze sebe srandu s tou hrdličkou. A Magdě, že se omluví. A on ji ten papír jen tak odhodí? ![]()
Být Magdou, ztopila bych ten papír a nechala ho test psát znova, bídák jeden ![]()
@sharunka03 píše: Více
Já bych mu už davno natáhla smradovi. Proto taky nepracuji ve školství, nemela bych na to ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
a to já jsem donedávna měla ambice učit na střední
že když si dodělám školu, tak bych šla učit na střední. Že si myslím, že už tam jsou ti studenti takoví rozumní ![]()
už mi to přeslo ![]()
@malákráličice píše: Více
No, ja právě viděla fotku koldy teď s Michalem a Šimonem a v obličeji bylo hodně znát že zhubnul ![]()