Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
Bavili se o těch kamerách nebo vyhozené kameře. On jen řekl „Žeryk“ místo „Erik“, tak nějak, a ona ho opravila, a on na to „Erik nebo Žeryk“, tak nějak.
@Žirafa 69 píše: Více
Tak to bylo asi v pátek nebo kdy to odhalil…já sem pondělí přejížděla a nenašla sem to ![]()
V seriálu Ulice se nedávno začala objevovat Stella Polášková v roli Adrianiny dcery Klárky. Přestože má herecké příjmení, patří do sportovní rodiny. Její táta je totiž úspěšný hokejista Adam Polášek. V čem se Stella potatila a jak jí jde natáčení s Rudolfem Hrušínským nebo Lindou Rybovou?
Neee to byl Mario s Martinou v hospodě, on si tam přišel půjčit mop a zacali se bavit o těch kamerách a pak Mario rekl neco ve smyslu a co tamten Žeryk nebo Erik ![]()
Nebyl to mario v hospodě když se bavil s Martinou?
@a12 píše: Více
A víš, že ani nevím? Já měla za to, že to byli ti dva..no dva byli
, akorát jsem si asi blbě zapamatoval, kdo. ![]()
Ale to byla taková prkotina, že mi utkvělo v paměti jen to. ![]()
@Letee
Vanda je Milka nejvyššího kalibru ![]()
Takových malérů udělala a přesto za ní ještě dost lidí stojí a snaží se jí pomáhat, jak to jen jde. Na starý kolena donosila a porodila zdravé dítě a nemá jinou starost než jak se té Esterky zbavit a všechno je jí málo. Máti s partnerkou kvůli ní prakticky zazdily svůj vlastní život i ten Luďan, který rozhodně nikdy nebyl vzor všech ctností a nutil jí do adopce se vzpamatoval a o Esterku se stará a ona bude furt jenom kňourat řešit sebe a cvičit s lidma kolem sebe.
Ano je to jenom seriálová postava a ta její linka aspoň není nudná a trapná, od toho tam je dost jiných, ale podobných lidí je i reálu dost a pro mě je fakt nepochopitelný proč jim to lidi okolo nich žerou a dělají jim s prominutím vo.ly ![]()
Tak " jubilejní " 5000.díl, aneb když zjistíš, že dno má ještě sklep. 🫣
Kam se to dostalo, ty dějové linky…