Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Právě, většinou je dětem v tom kočárku líp, jo jsou výjimky, co se jim kočárek nelíbí, ale nepřišlo mi, že by to byla Ester, s Kristýnou v kočárku měla jít taky ven
@a12 píše: Více
Protože nám chce Ulice ukázat, že jakmile se staneš matkou, tak ti skončí život ![]()
já jsem asi ráda, že konečně někoho nechali povahově a osobnostně takového, jaký je a nedějí se tam žádné nereálné zvraty. Takže Vanda je stále stejná nevyzrálá, natvrdlá fňukna ![]()
@Amalthea píše: Více
To jo, ale ze může s dítětem chodit venku s kočárkem by mohla vědět i ona ![]()
@Amalthea píše: Více
Jo jako hraje to dobře i jak je znechucena mateřstvím
jako myslím, že i kdyby s Luďkem byla, tak by se chovala stejně, akorát by na to šla chytre a dost možná ze by měla chuvu ![]()
Ale ona nechce s ní být ani venku to je ten problém a když je s Rostou, tak si chce volno užít sama a ne ještě s Esterkou ![]()
@Letee píše: Více
Jj, ale ze ji nedojde ze tim si to může trošku ulehčit, než ji mít ubrecenou doma. Já čekám, kdy ji zas soupne jen tomu Rostovi
a ona si půjde nekam relaxovat ![]()
Ano ji to nedojde a ještě by ten Rosťa chodil s ní i s kočárkem, tudíž by to bylo jiné než být obě ubrecene doma
ale to tak bude ještě, ona ho vlastně docela využívá a nakonec ji bude Estu i hlídat…
A co má prosím Sara nakonec za tu diagnózu? Ja to asi přeslechla. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Myslím, že schizofrenie, pokud se nepletu.
@Žirafa 69 píše: Více
Teď jsi mě zviklala
Taky jsem poslouchala jen jedním uchem.