Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše: Více
No taky mě překvapilo, ze největší ksichty házela zrovna zofka ![]()
@a12 píše: Více
Jo a ještě řekne že s tím jejich taťku, když tam je je tam přelidněno…
Vsichni z toho bytu jsou strašní
a co maji znamenat ty nálepky zarovek v kuchyni? Jakoze je to teď území mladých? ![]()
Jo, mně teda přijde, že se zofka teď pořád nějak ksichti. A teda dostala mě i Anežka, že teď je ten byt jejich
no jako nevím, pořád je psanej na rodiče a ikdyz ji uz bylo 18 pořád za ní maj rodiče nějakou zodpovědnost, pořád je ještě na, střední skole a o Michalovi ani nemluvim.
Nevim, asi tam chtěj vrátit ten studentskej byt, jak meli tenkrát studenti ten, co tam teď jsou Mareckovi, ale to byli aspoň vysokoškoláci, těmahle bych tam zrovna ten studentskej život nevracela teda. Věkově spíš ta Kristýna s danielou, ale tyhle drzí pubertaci, co si myslim, ze jim patří celej svět jsou trochu moc.
OT, ale…pamatujete pořad Věřte, nevěřte (Beyond Belief: Fact or Fiction)? Zítra se vrací, na TV Seznam, před Ulicí.
Magda je vtipná - prý kluci budou mít brzy vlastní bydlení, koleje a tak, tak nemusíme držet dva byty… který soudný člověk, co má dvě děti, prodá v Praze byt, protože děti budou na koleji?? (což je blbost, leda že by šli studovat do Ostravy)
A našla chatu, za mega… leda tak kadibudku za tu cenu ![]()
@Amalthea píše: Více
Ještě jsem neviděla, ale pokud je ten byt v jeho vlastnictví, můžou bydlet tam a ona nemusí platit nájem.
Pořád v tom postrádám nějakou logiku.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Oni jsou v pronájmu Dvoraci v tom jejich bytě… Přímo to tam řekl tehdy Matěj jak chtěl Dvořák k nim domů nastěhovat Magdu…ale pořád by se mohli přestěhovat spíš tam, aby přece jen ti kluci to zázemí měli i když budou třeba přes týden pryč…a nemusí platit dva nájmy…
@Amalthea píše: Více
To je teda vtipná… Ne kluci nepotřebují zazemi… A mají přece peníze na bydlení někde jinde
a mám pocit, že ona z toho jejího bytu se beztak nechce hnout…že by tim myslela, že zůstanou v tom jejím pronájmu nooo a tu chaticku k tomu a je vystaráno ![]()
@a12 píše: VíceŽe jak to řekla, teď je ten byt jejich a Žofka ta teda se xichti… Může být ráda, že ji to vlastně umožnili tam bydlet…a ji uz vadí, že si Klima dovolí tam přespat…o Erikovi škoda slov…je doma…
Je to děs. A ten Erik mi tam vůbec nesedí.
Ten minuly studentský byt měl aspoň 3 pokoje a nikdo nemusel spát v obýváku.
Plus Erik tam nemá ani vlastní prostor, kde má věci, oblečení? No, je to celé divné.
Nakonec Erik bude boháč díky videím a pak si namachrovaně odejde? ![]()
A ten Kolda mě už taky pěkně štve.
Tak on nosí pořád ty hrozny džíny, co vypadaj jak kdyby je dva roky nepral, tak asi oblečení ani nemá ![]()
A tak to Anežce vadilo, že jim blokuje obývák a najednou v pohooo… A Žofce Erik teda už nevadí, ale Klima jooo… No maminka Ivuska ta ať radši ani nejezdí…tu by neubytovali…
Ivusku by rovnou vypoklonkovali do penzionu
jinak myslite ze ten erik ie tam vážně uplne zadarmo? Kazdy tam. prece nějak přispívá, myslela jsem ze jemu to taky plati rodiče
jinak postava Erika je momentálně strašná ale vcera jsem viděla videa toho herce, nevim ted jmeno a hodne zpiva a hraje na kytaru a zni to hezky ![]()