Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 No jo ale to bylo když byla salmonela, ted poslední dobou uz to vypadalo v pohode. A bohužel to bude jeste horší s tim pokladníkem. ![]()
@Sára2020 píše: Více
No spis se o tom nemluvilo, ale řešila jirky drahy kolo atd. Ona ta salmonela není zas tak dávno, od začátku řešila že ten podnik nevydelava pak do toho salmonela, to se ta ztráta jentak nevrátí. Nehledě na to, že maj součástí hospody penzion, ale na jídlo tam stejně skoro nikdo není
ten podnik fakt moc výdělečně nepůsobí
Divím se mu, že ještě natáčí. Vždyt i v seriálu je slyšet, že to sotva udýchá.
https://cnn.iprima.cz/…cnici-488954?…
@vokishka píše: Více
Možná proto ho už odstěhovali na Harasov a budou o něm jen mluvit ![]()
@vokishka píše: Více
Předpokládám, že to je odkaz na peska, on tam teď dost dlouho nebyl a vlastně se vrátil tim infarktem, mrtvici nebo co to měl
kde v podstatě dlouho jen ležel a teď uz tam asi taky moc nebude
@Barevné klubíčko píše: Více
No taky mně to prolitlo hlavou.
Byla by to sranda, ale chudák Kristýna. S Denisem, při studiu, bydlí s mámou. ![]()
To nevim, snad ne, když rikala, ze ma po menstruaci a blbe se ji udělalo až když babička začla mluvit o Denisovi.. Takže spíš mi to přišlo jako psychika, zvlášť když se ji to poprvé rozjelo právě kvůli Denisovi. A jak řeší Soňa ty novináře, tak jsem si rikala, jestli se tam zas neukáže ten její novinář ![]()
Nykl zjistí, že někdo v mikině s kapucí a obrázkem draka na zádech sundal obě kamery. Myslíte, že to dělá Sonin syn? ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Mikina stejná, ale nepřišlo mi to. Jen teda záhadně bude mít na sobě jiny, černý kalhoty ![]()
@a12 píše: Více
Taky si to vybavuju, jak říkala, že mu budou na to bydlení přispívat, že zadarmo tam nebude, že by to takhle nešlo. Ale jak se dohodla s bývalým na tom, to už nevím.
@Punksnotdeath píše: Více
Tohle by za nás teda nešlo a my si to ani nedovolily, jako děcka k učitelům. Ta Magda je fakt měkká a oni toho využívají, protože to už mají vypozorovaný.