Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
bipolárku. Ale teda dalo se to čekat, vždyt to bylo jasný, ne. Střídání deprese a naopak neskutečné činorodosti. Teda pro účely seriálu.
Možná nechce ta Vanda chodit (teda hodí se ji to). že kdyby šlas kočárkem ven s Rosťou, tak se to může domáknout Ludí a to by bylo, ještě nedej bože si zrovna dali pusu nebo se sebe dotkli
Ale jinak je fakt, že jak ukazovali, jak je vyšťavená, přitom nemusí, má i při ruce mámu a Marii. Dětem je dobře na vzduchu, dobře spinkají a ona by si taky provětrala hlavu, ale to je na ni moc ![]()
@vokishka píše: Více
Jojo, já si právě nebyla jistá, co jsem slyšela, v tu chvíli jsem tu zrovna pobíhala (i jak pouštěla žena od Máry s kolegou ten záznam, taky jsem to neslyšela, ale mám možnost mrknout zítra).
Bipolární porucha
Příznaky: Střídají se období extrémní nálady.
Manická/hypomanická epizoda: Zvýšená energie, povznesená nálada, nespavost, dráždivost, rychlé a skákavé myšlení, nerealistické sebevědomí, poruchy úsudku.
Depresivní epizoda: Nedostatek energie, motivace, pocity beznaděje, apatie.
V zákulisí Sandra Nováková prozradila, že tanec není její šálek kávy a že ho snad nikdy nebude štáb natáčet přímo. To by se totiž prozradilo, že si Adriana na zdatnou a zkušenou tanečnici jenom hraje, jak se smíchem přiznala.
Adriana bude učit tanec a já pevně doufám, že ho bude učit vždycky jenom za zavřenými dveřmi, protože nejsem úplně s tancem kamarádka, abych pravdu řekla. Vtipné je, že můj muž, režisér, scenárista i producent, on umí všechno, na co sáhne, tak dřív, když byl mladý, byl dokonce mistr světa v break dancu.
Opět se potvrzuje, že výběr herečky byl opravdu přešlap.
Mně k ni nesedělo uz jak přišla v tom úboru ![]()
A ten step toho Prokopa, jsem si říkala, zda to je on ty nohy nebo skoro to vypadalo, že jo? Ale mohl to být i tak střih na někoho kdo to umí ![]()
@sharunka03 píše: Více
Predstavitel Prokopa tančí nějaké lidové tance
@Punksnotdeath píše: Více
Jo už jsem taky před chvílí viděla, byť jen nadpis, tak mi to z toho bylo celkem jasné, co myslí, zda to nebude souviset s tancem, díky ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
Mě přijde celá kauza Agáta trapná
@Taktinevím píše: Více
Mě taky a nebaví mě to
a ještě trapnější mi přijde trio Miloš, Beta a Věra ![]()
@Letee jo no.na ulici se divam letem svetem tak 2×tydne a nestacim se divit, jake blbosti se tam odehravaji.
Myslim si, ze by ten serial meli ukoncit nez natacet takove kraviny
Tak to zas byla trapná scéna, ta poslední.. Proč v každým filmu musí v tenhle moment usnout ![]()