Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevné klubíčko píše: Více
Tý jo, no tak to by bylo, mě teda nejdřív napadlo to s tou babičkou, že to jen řekla, aby se už o Denisovi a Daniele nemusela bavit, ale nóó, tak v tomhle případě by to byl gól ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Nedivila bych se, kdyby to byl on. Ale taky bych se nedivila, kdyby to na něj chtěli hodit. Uvidíme.
@sharunka03 píše: Více
Když ono v dnešní době to maj učitelé o dost těžší než dřív.. My bysme si to tenkrát nedovolili, ale dneska si to ty děti v podstatě dovolit můžou, protože učitelé nemůžou nic ![]()
@a12 píše: Více
To je v pořádku ![]()
Učitelé mají vědět kde je jejich místo.
Začne si Martina s Pokladníkem a odejde s ním někde? Její představitelka porodila a musí se to nějak vyřešit.
Teda ta Vanda tu Esterka snad nemá ani rada
ji tak obtěžuje se o ni starat…
@Letee píše: Více
Ja ale nechápu, proč ji nevezme do kočáru a nejdou ven, třeba i s tim rostou
@a12 píše: VíceŘíkala ze zrovna usla tak toho využila.. ale to samozřejmě neznamená ze má tak malé dítě nechavat doma samotný..
@Punksnotdeath píše: Více
Rosťa ji nabízel, že muzou jít ven všichni. I přes víkend. Ale ona raději sedí celý víkend zpruzela doma a lituje se.
No to teda by neměla tak malinké dítě nechat samotné a ji to přijde celkem normální… Jako a ona šla za Rostu, ze snad na kavu
mě přijde, že je jí ta malá tak nějak jedno…
@Letee píše: Více
Jo, je ji to úplně jedno. Kdyby malou měl v péči Luděk a Vanda jen na víkendy, tak by to bylo pro ni pohodlnější. Ale pak by zase fňukala, že musí do práce a co bude dělat.
Přijde mi, že i toho Rosťu tak nějak uvrtala do toho, že spolu vlastně chodí.
Ja nemyslela jak ji nechala doma, ale celkově, že furt říká, že je zavřená doma, že to je hrozný. Ale proč nevezme kočár a nejdou ven.